Höreda-Hult Barn/Familj och Ungdom

Välkommen att vara med i våra barn- och ungdomsgrupper!

MINIORER/JUNIORER

Vi träffas onsdagar kl. 17.30-19.00 i Höreda församlingshem. Åldern är 4 - 12 år. Vi pysslar, leker lekar ute/inne, har en maskerad/termin, bakar och fikar m.m. Ibland sjunger vi med vår kantor. Avslutningsvis hålls en kort andakt med tänt ljus och vi ber Gud som haver tillsammans. Barnen medverkar ibland i familjegudstjänsterna.

TORSDAX

Vi träffas torsdagar kl. 15.15 i Hults församlingshem. Ålder 4 - 12 år. Vi pysslar, leker lekar inne/ute, har en maskerad/termin, bakar och fikar m.m. Ibland sjunger vi tillsammans med vår kantor. Avslutningsvis hålls en kort andakt med tänt ljus och vi ber Gud som haver tillsammans. Barnen med verkar även ibland i gudstjänsterna.

Huvudledare för alla grupperna:

Marina Ericsson 0381-303 18, 076-323 78 66

MAT OCH PRAT

Gillar Du att laga mat och äta tillsammans? Gillar Du att diskutera/reflektera? Tycker Du om att umgås och träffa andra? Då är detta aktiviteten för Dig! Välkommen!

Hur? Vi träffas varannan onsdag och lagar middag tillsammans (30kr/vuxen, 10 kr/barn). Maten beräknas vara klar runt kl. 18.00 och den som inte kan komma till matlagningen kan ansluta till dukat bord!

Efter gemenskap runt maten samtalar vi om något spännande ämne. Samtalet leds av Henrik Broman (präst i Svenska kyrkan). Alternativ finns också att få spåråkundervisning om Du inte behärskar språket så bra.

När och Var? Onsdagar kl. 16.00 - 19.30 i Betelkyrkan, Hult - varannan vecka. Mat och samtal beräknas vara slut omkring kl. 19.30, men man kan stanna kvar och "hänga" över en kopp kaffe eller te.

För Dig? Du är välkommen att komma de gånger Du har lust och ork, dock behövs anmälan senast kvällen innan förr att rätt mängd ingredienser ska kunna inhandlas.

Anmälan och mer information får man genom Facebookgruppen "Mat och prat i Hult" eller ringa någon av kontaktpersonerna:

Ylva Thorn-Andersen 073-825 44 11 eller Henrik Broman 070-603 44 80