Norra Solberga-Flisby

Barn/Familj och Ungdom

Stor & Liten

Är du hemma med ditt/dina barn på torsdagsförmiddagarna? Då är stor & Liten något för er!

På programmet står sång och musik, pyssel och lek, och så tid att umgås och fika tillsammans.

När: Torsdagar kl 9.30 - 11.30. Drop in!

Var: Kyrkans Hus, (mitt emot Norra Solberga kyrka)

Kyrkråttorna och Kyrkmössen

Hallå där alla barn! Kom och var med på Kyrkråttorna (6 år och uppåt) och Kyrkmössen (4-5 år). Det blir allt från sång, lek och pyssel till kluriga uppdrag och spännande tävlingar. En rolig stund mitt i veckan helt enkelt!

När: Varannan tisdag (udda veckor) kl.17.45-19.00

Var: Flisby församlingshem.

Tisdagskul och Torsdagskul

Hallå där alla barn!  Kom och var med på Tisdagskul och Torsdagskul.  Det blir allt från sång, lek och pyssel till kluriga uppdrag och spännande tävlingar. En kul stund mitt i veckan helt enkelt!

När: Tisdagskul (6 år och uppåt), varannan tisdag (jämna veckor) kl. 17.45-19.00  Var: Ormaryds bygdegård.

Torsdagskul (4-5 år), varannan torsdag (jämna veckor) kl. 17.45-19.00 i Ormaryds bygdegård.

OYAK

Vadå OYAK? Jo, helt enkelt OYAK! Drama och lek, sång och musik, uppdrag och tävlingar, allvar och skratt, fika och go gemenskap… En härlig blandning av det mesta och bästa! Är du 13 år eller äldre? Kom och kolla själv vad som är på gång på OYAK!

När: Onsdagar kl. 18.00-20.00                                                                                                                                                            Var: Kyrkans hus (mittemot N.Solberga k:a)

Välkomna!

Johanna Brodd

Enhet Barn, Ungdom och Undervisning, Personal i Norra Solberga-Flisby församling, Personal i Södra Vedbo pastorat

Mer om Johanna Brodd

Församlingspedagog i Norra Solberga-Flisbys församlingsområde. Johanna har sitt kontor i Kyrkans hus vid Norra Solberga kyrka.