Några ungdomar sitter på golvet och målar på ett långt papper.

Norra Solberga-Flisby

Barn/Familj och Ungdom

Stor & Liten

Är du hemma med ditt/dina barn på torsdagsförmiddagarna? Då är stor & Liten något för er!

På programmet står sång och musik, pyssel och lek, och så tid att umgås och fika tillsammans.

När: Torsdagar kl 9.30 - 11.30. Drop in!

Var: Missionskyrkan i Anneberg.

Kyrkråttorna och Kyrkmössen

Hallå där alla barn! Kom och var med på Kyrkråttorna (6 år och uppåt) och Kyrkmössen (4-5 år). Det blir allt från sång, lek och pyssel till kluriga uppdrag och spännande tävlingar. En rolig stund mitt i veckan helt enkelt!

När: Varannan tisdag (udda veckor) kl.17.45-19.00

Var: Flisby församlingshem.

Vecka 38 är första samlingen för hösten 2021. Välkommen!

Tisdagskul

Hallå där alla barn!  Kom och var med på Tisdagskul (4-5 år, 6 år och uppåt).  Det blir allt från sång, lek och pyssel till kluriga uppdrag och spännande tävlingar. En kul stund mitt i veckan helt enkelt!

När: Tisdagskul, varannan tisdag (jämna veckor) kl. 17.45-19.00  Var: Ormaryds bygdegård.

AFTER-SCHOOL-onsdagskören

After-school-onsdagskören är församlingens kör för dig som går i åk 7 och uppåt!

Vi träffas i Norra Solberga kyrka på onsdagarna kl. 17.00-18.00.

Efter kören har du möjlighet att stanna kvar och också vara med i vår ungdomsgrupp OYAK!

AFTER-SCHOOL-torsdagskören

After-school-torsdagskören är församlingens kör för dig som går i åk 3-6.

Vi träffas varje torsdag direkt efter skolan för att gemensamt promenera till Missionskyrkan i Anneberg.
Först äter vi lite mellanmål tillsammans - och sen sjunger vi så taket lyfter!

(Kl. 14:45-16:00 ca.)

OYAK

Vadå OYAK? Jo, helt enkelt OYAK! Drama och lek, sång och musik, uppdrag och tävlingar, allvar och skratt, fika och go gemenskap… En härlig blandning av det mesta och bästa! Är du 13 år eller äldre? Kom och kolla själv vad som är på gång på OYAK!

Vecka 37 är första samlingen för hösten 2021. Välkommen!

När: Onsdagar kl. 18.00-20.00                                                                                        Var: Flisby församlingshem

Välkomna!

Johanna Brodd

Mer om Johanna Brodd

Pedagog i Norra Solberga-Flisbys församlingsområde. Johanna har sitt kontor i Kyrkans hus vid Norra Solberga kyrka.

Pierre Fogelström

Mer om Pierre Fogelström

Vik arbetsledande vaktmästare i Norra Solberga-Flisby församling. Församlingsassistent som jobbar bland annat med ungdomar i Norra Solberga-Flisby församling. Han har sitt kontor i Kyrkans hus jämte Norra Solberga kyrka.

Maria Sandberg

Mer om Maria Sandberg

Maria Sandberg är musiker i Norra Solberga-Flisby. Hon har sitt kontor i Kyrkans Hus vid Norra Solberga kyrka.