Kontakt

Södra Vedbo pastorat Besöksadress: Österlånggatan 17, 57531 EKSJÖ Postadress: Box 248, 57523 EKSJÖ Telefon: +46(381)662300 E-post till Södra Vedbo pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kyrkogårdsförvaltningen

Svenska kyrkan är huvudman för den största delen av begravningsverksamheten i Sverige. Det innebär att se till att det finns begravningsplatser och lokaler vid begravning för alla invånare.

Ett hav av tagetes
Bild: Charlotte Burman

Nu har första leveransen av sommarblommor kommit till pastoratet och en hektisk tid börjar för att plantera och sköta om växterna. Det går bra att beställa sommarplantering för den som önskar hjälp med det.
Här kan du se prislistan för skötsel av gravplats

Kyrkogårdsförvaltningen i Södra Vedbo pastorat är geografiskt Eksjö kommun med en liten bit av Nässjö kommun med Norra Solberga och Flisby.
Sammanlagt finns 12 kyrkogårdar. I kyrkogårdsförvaltningens uppdrag ingår att tillhandahålla gravplatser åt alla som är bosatta inom pastoratet oavsett trosuppfattning.

Charlotte Burman

Chef Kyrkogårdsförvaltningen,

Direkt: 0381 - 66 23 51

Växel: 0381 - 66 23 00