Kulla pastorat

Välkommen till Kulla pastorat!

Allt inför kyrkovalet 2021

Här finner du allt som du behöver veta inför kyrkovalet: nomineringsgruppernas tankar, praktisk information och en hel del annat!

Inför söndagen i ord och ton

Välkommen till en stund i ord och ton inför söndagens tema. Här hittar man även övriga digitala gudstjänster, konserter, filmer och andakter som finns inspelade.

Musik i sommartid

Under sommaren erbjuder Kulla pastorat en rad olika konserter i olika genres med olika musiker. Varmt välkommen!

Från vatten till vin

Från vatten till vin är ett magasin från Kulla pastorat som kommer ut tre gånger om året. Det innehåller allt från tema-artiklar, personporträtt och smått och gott till krönikor. Klicka på länken nedan för att ladda ner magasinet. Du hittar också länken till vår film Kulla pastorat - The movie.

Konfirmation 2021/2022

Varför händer onda saker i världen? Kan jag alltid vara mig själv? Vad ska jag bli i framtiden? Du är inte ensam om att fundera över livet. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt.