Kulla pastorat

Välkommen till Kulla pastorat!

Gudstjänster i veckan som kommer- klicka här

Från vatten till vin är ett magasin från Kulla pastorat som kommer ut tre gånger om året. Det innehåller allt från tema-artiklar, personporträtt och smått och gott till krönikor. Klicka på länken nedan för att ladda ner magasinet. Du hittar också länken till vår film Kulla pastorat - The movie.

Från vatten till vin

Varje vecka finns Kulla pastorat, tillsammans med Höganäs och Brunnby församlingar, med på sidan 3 i tidningen Lokaltidningen Höganäs. Här kan du läsa veckans inlägg:

Lokaltidningen Höganäs

Vi vill finnas med vid de viktigaste skedena i ditt liv, dels som stöd men också för att dela glädjen. Så välkommen in i gemenskapen, vi ser fram emot att få vara med om Dig!

Medlemskap i Svenska kyrkan