Kulla pastorat

Välkommen till Kulla pastorat!

Farhult-Jonstorp

Välkommen till Farhult-Jonstorps församling. Här finns ett levande och rikt gudstjänstliv och verksamheter som engagerar många. Varje söndag firar vi mässa eller gudstjänst i någon av våra två vackra medeltidskyrkor. Vi har även verksamhet för barn, ungdomar och vuxna under veckorna.

Lerbergets kyrka

Samhället Lerberget har en egen kyrka mitt i byn. Den är bara drygt 35 år gammal så den ser inte riktigt ut som ”en vanlig kyrka”. Den är och har alltid varit en kyrka som sjuder av liv. Många kommer till kyrkan varje vecka för att finnas med i någon eller några av våra många verksamheter eller sjunga i någon av körerna.

Viken

I Viken trivs man… det är nära till det mesta – till havet, friska vindar och saltstänk, till Kullaberg, promenader i skog och mark, till storstaden med arbetsplatser, kultur och shopping. Och nära till kyrkan som ligger mitt i byn!

Väsby

Det är många som älskar vår gamla 1100-tals kyrka i Väsby. Intill kyrkan ligger också vår mycket ståtliga och gamla prästgård. I denna vackra byggnad finns vår församlingssal Andreassalen, där det nästan varje dag är någon samling eller aktivitet.