Kulla pastorat

Välkommen till Kulla pastorat!

Gudstjänster i veckan som kommer- klicka här

Varför händer onda saker i världen? Kan jag alltid vara mig själv? Vad ska jag bli i framtiden? Du är inte ensam om att fundera över livet. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt.

Konfirmation 2020/2021

"Tro är något som kan vara svårt att både hitta och beskriva och ligger bortom det vi vet. Något som jag uppskattar med Alpha är att ALLA frågor välkomnas och uppmuntras. Det finns ingen fundering som är för liten eller fråga som är för stor. "

Gospelalpha

Från vatten till vin är ett magasin från Kulla pastorat som kommer ut tre gånger om året. Det innehåller allt från tema-artiklar, personporträtt och smått och gott till krönikor. Klicka på länken nedan för att ladda ner magasinet. Du hittar också länken till vår film Kulla pastorat - The movie.

Från vatten till vin

Varje vecka finns Kulla pastorat, tillsammans med Höganäs och Brunnby församlingar, med på sidan 3 i tidningen Lokaltidningen Höganäs. Här kan du läsa veckans inlägg:

Lokaltidningen Höganäs

Vi vill finnas med vid de viktigaste skedena i ditt liv, dels som stöd men också för att dela glädjen. Så välkommen in i gemenskapen, vi ser fram emot att få vara med om Dig!

Medlemskap i Svenska kyrkan