Barnverksamhet i Lerberget

Det sjuder av liv bland barnverksamheten i Lerbergets kyrka. Den öppna förskolan är öppen två gånger i veckan, det finns minirytmik så väl som olika grupper med olika inriktning. Välkommen!

BARN OCH FAMILJ
Öppen förskola

För daglediga föräldrar och barn. Här kan man leka och umgås en stund och delta i olika aktiviteter såsom; pyssla, spela spel, sångstund mm. För vuxna kan det få bli en härlig stund tillsammans med sitt barn och andra föräldrar.
Följ gärna Öppen förskola i Lerbergets kyrka på Facebook

Öppettider:
Tisdagar 10.00-11.30
På tisdagarna är det fokus på de allra minsta med babylek, fika och möjlighet att träffa andra föräldrar.  Kom och gå när du vill under öppettiden! Vi träffas i Oasen- ingång via glasgången.
(Minirytmik kl. 09.30 med anmälan, se info under Minirytmik)

Torsdagar 14.00-16.00

På torsdagar är det öppen förskola för alla åldrar!

Här ses vi för lek, pyssel och  gott snack!
Sångstund  ca kl. 15.00 Enkel mackfika och kaffe finns till självkostnadspris. Kom och var med hela tiden eller bara titta förbi en liten stund.

Har du frågor eller vill komma i kontakt, hör av dig till Jenny Fägerstrand
jenny.fagerstrand@svenskakyrkan.se
SMS: 073 - 022 44 01

Minirytmik

Tisdagar 09.30-10.00

Minirytmik är sång och rörelse för de allra minsta! Lekfulla sånger blandas med rytminstrument, såpbubblor och kiknande skratt. Du anpassar rörelserna efter ditt barn och får en fin stund tillsammans med andra barn och föräldrar! Minitrytmiken vänder sig till barn som är 0-2 år.

Begränsat antal platser!
Kontakta Jenny Fägerstrand för anmälan och frågor: jenny.fagerstrand@svenskakyrkan.se
SMS: 073 - 022 44 01

Youngsters - barnens söndag - drop in kl 09.50-ca 11.00

Välkomna till Youngsters!

Youngsters är barnens egen samling varannan söndag (våren 2021-jämna veckor) när det är söndagsgudstjänst.

Vi startar tillsammans i kyrkan och går ut till vår egen samling efter en stund. Där dansar och sjunger vi och får under vår samling hälsa på olika personer som bor på Lukasgatan. Efteråt leker eller pysslar vi ihop.

Youngsters varar tills att gudstjänsten är slut.

Alla barn är välkomna men är du lite yngre är det bra om mamma och pappa följer med.

Barngrupper som kräver anmälan

Testpatrullen - onsdagar kl. 15.15- 16.30

Du som går i årskurs 2-3 är välkommen att hänga på i TestPatrullen! Här testar vi en massa saker, alltifrån mat, sporter till andra tokiga grejor! Varje gång använder vi ett protokoll som leder fram till ett testresultat. Kom och testa och se vad vi kommer fram till!

Om ditt barn går på fritids på Lerbergsskolan har vi möjlighet att hämta och lämna där.

Gruppen är slut för terminen. Startar igen i september.

Vill du veta mer, kontakta Sara Ivarsson:
sara.ivarsson3@svenskakyrkan.se
Telefon: 042-36 06 49 SMS: 073-022 45 29

Kids - onsdagar, kl 15.00-16.15
Startar senare i vår Om du går i årskurs F-1 så är du välkommen till Kids som startar lite senare i höst! Här händer allt möjligt! Vi leker, bakar, pysslar och har roligt tillsammans.

Om ditt barn går på fritids på Lerbergsskolan så har vi möjlighet att hämta och lämna där i samband med Kids.

Anmälan är stängd då gruppen är full.

Vill du veta mer, kontakta Jenny Fägerstrand:

jenny.fagerstrand@svenskakyrkan.se
Telefon: 042 - 36 06 48 SMS: 073 - 022 44 01

Jump - jämna fredagar kl 16.00-17.30

JUMP är gruppen för dej i åk 4-6 och är en grupp med fart i, där vi satsar på fysisk aktivitet på olika sätt. Vi kommer att ses mestadels utomhus och ladda med roliga upptåg och äventyr… Välkommen att hänga på!

Anmälan är stängd då gruppen är full.

Vill du veta mer, kontakta Sara Ivarsson:
sara.ivarsson3@svenskakyrkan.se
Telefon: 042-36 06 49 SMS: 073-022 45 29

Luciakören - tisdagar 15.30-16.00

Startar till hösten Luciakören är för dig  som går i årskurs F och äldre och gillar att sjunga. Vi övar inför vår luciakonsert som äger rum söndagen den 12 december kl 17.00 i Lerbergets kyrka.

Vill du veta mer och/eller anmäla dig, kontakta Marie Brandt Wilhelmsson:
Anmälan öppnar den 30 september kl 12.00 här på hemsidan.

marie.brandt-wilhelmsson@svenskakyrkan.se
Telefon: 042 -36 06 45 SMS: 073 - 022 32 70