Other languages with Google Translate

Kontakt

Kulla pastorat Besöksadress: S:t Andreas väg 40, 26357 HÖGANÄS (Väsby) Postadress: S:t Andreas väg 40, 26357 HÖGANÄS Telefon:+46(42)360650 E-post till Kulla pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Farhult-Jonstorp

Välkommen till Farhult-Jonstorps församling. Här finns ett levande och rikt gudstjänstliv och verksamheter som engagerar många. Varje söndag firar vi mässa eller gudstjänst i någon av våra två vackra medeltidskyrkor. Vi har även verksamhet för barn, ungdomar och vuxna under veckorna.

Kostnadsfri kyrktaxi

042 - 33 00 00 Begär kyrktaxi, uppge namn och adress samt vart man vill åka. Var ute i god tid, ring inte samma dag. För alla, även de som har färdstjänst.

Här finner du kontaktuppgifter till de som arbetar i Farhult-Jonstorps församling