Viken

I Viken trivs man… det är nära till det mesta – till havet, friska vindar och saltstänk, till Kullaberg, promenader i skog och mark, till storstaden med arbetsplatser, kultur och shopping. Och nära till kyrkan som ligger mitt i byn!

Kulla pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Därför vilar pausar verksamheten fram tills restriktionerna lyfts.

Kaffe på kyrkogården i Jonstorp serveras tisdag och onsdag kl 14.00-15.00
Kaffe på kyrkogården i Väsby serveras måndag och torsdag kl 14.00-15.00
Kaffe vid kapellet i Viken serveras onsdagar kl 10.00-12.00
Walk and talk promenadgrupp i Viken onsdag 13.30 (paus v 51-2)

Kyrkorna i Farhult, Jonstorp, Viken och Väsby är öppna under veckorna, tisdag - fredag 7.30-15.00. Lerbergets kyrka är öppen tisdag 13.00-15.00 och torsdag 10.00-12.00

Kyrkorna i Farhult, Jonstorp, Viken, Väsby är även öppna kring ordinarie gudstjänststid då präster och diakoner finns tillgängliga för samtal, se kalendern. Lerbergets kyrka sänder sina gudstjänster live på sin Facebook-sida.
Läs mer om hur vi finns vi till för dig här.

Kostnadsfri kyrktaxi

042 - 33 00 00 Begär kyrktaxi, uppge namn och adress samt vart man vill åka. Var ute i god tid, ring inte samma dag. För alla, även de som har färdtjänst.

Här finner du kontaktuppgifter till de som arbetar i Vikens församling.