Lerbergets kyrka

Samhället Lerberget har en egen kyrka mitt i byn. Den är bara drygt 35 år gammal så den ser inte riktigt ut som ”en vanlig kyrka”. Den är och har alltid varit en kyrka som sjuder av liv. Många kommer till kyrkan varje vecka för att finnas med i någon eller några av våra många verksamheter eller sjunga i någon av körerna.

Kulla pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Därför vilar pausar verksamheten fram tills restriktionerna lyfts.

Kaffe på kyrkogården i Jonstorp serveras tisdag och onsdag kl 14.00-15.00
Kaffe på kyrkogården i Väsby serveras måndag och torsdag kl 14.00-15.00
Kaffe vid kapellet i Viken serveras onsdagar kl 10.00-12.00
Walk and talk promenadgrupp i Viken onsdag 13.30 (paus v 51-2)

Kyrkorna i Farhult, Jonstorp, Viken och Väsby är öppna under veckorna, tisdag - fredag 7.30-15.00. Lerbergets kyrka är öppen tisdag 13.00-15.00 och torsdag 10.00-12.00

Kyrkorna i Farhult, Jonstorp, Viken, Väsby är även öppna kring ordinarie gudstjänststid då präster och diakoner finns tillgängliga för samtal, se kalendern. Lerbergets kyrka sänder sina gudstjänster live på sin Facebook-sida.
Läs mer om hur vi finns vi till för dig här

Ansökan lägerbidrag, klicka här

Kostnadsfri kyrktaxi

042 - 33 00 00 Begär kyrktaxi, uppge namn och adress samt vart man vill åka. Var ute i god tid, ring inte samma dag. För alla, även de som har färdtjänst.

Här finner du kontaktuppgifter till de som arbetar i Lerbergets kyrka.