Ungdom/konfirmation i Lerbergets kyrka

Lerbergets konfirmationsläsning är populär, man läser på vårterminen en gång i veckan och avslutar med ett läger.

TIMEOUT  Fredagar (ojämna veckor) kl. 18.00-20.00

Ålder: åk 6-7

Uppstart senare Nu startar vi upp en ny grupp för dej i åk 6-7, Timeout! Kom och häng med oss varannan fredagskväll, då vi laddar med TV-spel, brädspel, pingis och annat härligt! Gruppen är öppen för alla och ingen anmälan behövs, det är bara att komma! Ta med en kompis 18.00 här i kyrkan!

Vill du veta mer, kontakta Joel Jarbo
Joel.jarbo@svenskakyrkan.se
SMS: 070 - 199 18 08

UG- fredagar (jämn vecka) 19.00-22.00

Ålder: åk 8 & uppåt

Uppstart 14 januari Varannan fredag slår vi upp dörrarna för dej som går i åk 8 och uppåt. Då kör vi Ungdomskvällar med roliga upptåg & happenings blandat med soff-häng & snack. Varje gång laddar vi såklart med en grymt go´ fika. Gruppen är öppen och det är bara att komma. Vi ses i kyrkan!

Vill du veta mer, kontakta Christoffer Kullenberg
christoffer.kullenberg@svenskakyrkan.se
SMS:  073 - 020 09 12

Konfirmation Konfaction 2022/2023

Anmäl senast den 1 september, begränsat antal platser

Finns Gud? Var kommer ondskan ifrån? Vad är en schysst kompis? Väger själen 20 gram? (Så mycket lättar kroppen när vi dör.) Självförtroende och självkänsla? Vem är Jesus? Är Bibeln bara en gammal bok? Hur får man bönesvar? De här frågorna och många fler vill vi tänka kring under konfirmand-tiden.

Äventyr + läger + träffar + konfirmation = allt på 11 veckor.
Vi träffas på tisdagar med start tisdag 7 mars. Under påsklovet och
Kristi himmelsfärd träffas vi intensivt och tillsammans laddar vi med läger, äventyr, samtal och funderingar kring livet och Gud.

Konfirmation: söndag 21 maj 2023 i Lerbergets kyrka.
I november bjuder vi in till en introkväll för alla intresserade.
Ledare: Christoffer Kullenberg, Sara Ivarsson med flera

Om du vill veta mer om hör av dig till Christoffer Kullenberg
christoffer.kullenberg@svenskakyrkan.se
SMS: 073 - 020 09 12

Observera att anmälan görs på länken nedan.

Anmäl här

Här kan du läsa mer om konfirmation, vad det är och vad det innebär.