Väsby församling

Det är många som älskar vår gamla 1100-tals kyrka i Väsby. Intill kyrkan ligger också vår mycket ståtliga och gamla prästgård. I denna vackra byggnad finns vår församlingssal Andreassalen, där det nästan varje dag är någon samling eller aktivitet.

Kostnadsfri kyrktaxi

042 - 33 00 00 Begär kyrktaxi, uppge namn och adress samt vart man vill åka. Var ute i god tid, ring inte samma dag. För alla, även de som har färdtjänst.

Anmälan Kyrkkockarna i Väsby
Anmälan Barnkören i Väsby
Anmälan Old Singers

Barn och familj Väsby

Kyrkkockarna träffas en gång i veckan för att laga en trerättersmiddag och därmed lära sig en hel del om matlagning. Med jämna mellanrum bjuder man in till en spagettimåltid och en spagettigudstjänst.

Ungdom/konfirmation Väsby

Väsby erbjuder konfirmationsläsning och ungdomsgrupp tillsammans med Farhult-Jonstorps församling.

För vuxna i Väsby

Vi har flera samlingar i veckan för vuxna. Välkommen till vår syförening, till vår samtalsgrupp eller till lekmannakåren.

Körer och musik i Väsby

Old Singers är en kör bestående av både män och kvinnor. Man övar varannan vecka och medverkar vid vissa gudstjänster men erbjuder även konserter. Laudate övar i Viken och även de medverkar i vissa gudstjänster och erbjuder konserter.

Här finner du kontaktuppgifter till de som arbetar i Väsby församling.