Barn och familj Farhult-Jonstorp

Farhult-Jonstorps barnverksamhet erbjuder en skapande, trygg, lugn miljö där man alltid känner sig välkommen och sedd efter sina egna förutsättningar. Här har vi lek, glädje, omsorg och ett kristet budskap. Sockenstugan där vi brukar ha våra träffar genomgår under terminen en större renovering/ombyggnad och vi kommer därför att ha följande träffar i annan form, men så fort Sockenstugan är färdig börjar vi där!

Sångflyt - sång för barn

Sångflyt Farhult - onsdagar kl 16.00-16.30
Sångflyt Jonstorp - torsdagar kl 16.00-16.30

Vill du vara med? Anmäl till Sångflyt här

Har du frågor, kontakta kantor Anna-Lena Andersson,
anna-lena.andersson4@svenskakyrkan.se
SMS: 070 -520 04 87

Minorer och Kuliorer

Eftersom Sockenstugan renoveras kommer Miniorer - F-åk 2 och Kuliorer åk 3-7 träffas tillsammans under vårterminen.

Onsdagar, udda veckor, med start i Jonstorps kyrka kl13.45. Vi börjar med kort samling, därefter åker vi iväg på olika aktiviteter med ledarnas bil. Vi är färdiga kl 17.15.

• Egen fika medtages.
  • Vid Extremt dåligt väder på våra utedagar lägger vi om aktiviteten och tar en inomhusaktivitet denna dag istället (dock är tanken att vi träffas som schemat visar).
    Skulle något barn sluta skolan senare än 13.50, hör av er så försöker vi lösa detta.
  • Behöver ert barn (fsk- åk 2)  hämtas på skolan? Vi hämtar ca 13.40 intill Trollebo om ni hör av er och bokar detta med oss.
  • Begränsat antal platser!

Anmäl här

För mer information, kontakta barnledare:

Föräldra-barngrupp

Onsdagar 9.30-10.30 utomhus Klockaregården Farhult
Barn i alla åldrar välkomnas tillsammans med vuxen / ingen föranmälan. Föräldrar barn grupp träffas utomhus vid klockaregården för lek på klätterställning och samtal. Egen fika. Möjlighet att gå in i klockaregården finns.

För mer information, kontakta barnledare:

Familjeeftermiddagar

Farhult Jonstorps församling erbjuder familjeeftermiddagar då vi träffas på olika ställen ca kl. 13.00.

Församlingen står för inträde, man kör i egen bil och bestämmer själv när man vill åka hem. Vill man äta något betalar man det själv.

Föranmälan krävs till utfärder senast dagen innan om inget annat anges.

15 januari -  Järnvägsmuseum, Ängelholm

18 februari- Yoump, Helsingborg - anmälan senast 8 februari

25 mars - Hembygdsparken, Ängelholm

Anmäl här eller på mail till Ulrica Johansson- ulrica.johansson@svenskakyrkan.se

Fikastund i Klockaregården

Start 9 januari

Kom in på en enkel eftermiddagsfika när det passar måndagar mellan 14.30-16.30 i gemenskap och samtal för alla åldrar.

För mer information, kontakta:

Orgel - prova på

Orgeln är ett helt fantastiskt instrument med olika stämmor som låter som en hel orkester. Är du barn och vill bekanta dig med instrumentet orgel, höra hur den låter och testa på hur det är att spela?

Har du frågor, kontakta kantor Anna-Lena Andersson,
anna-lena.andersson4@svenskakyrkan.se