Ungdom/konfirmation Farhult-Jonstorp

Vår konfirmationsläsning och ungdomsgrupp arrangeras tillsammans med Väsby församling. Det är spännande grupper där ungdomarna utmanas på olika sätt!

Konfirmation - Holy adventure

Anmäl senast 15 augusti, begränsat antal platser

Livet är ett äventyr! Vad som helst kan hända. Konfirmationstiden förmedlar ”life hacks”, smarta tips att ta med i vardagen och livets ups & downs.  Våga utmanas i tro, hopp och kärlek – samt i olika aktiviteter!

Farhult – Jonstorps församling tillsammans med Väsby församling inbjuder till ett heligt konfaäventyr.

Vi träffas en söndag i månaden under en halvdag då vi funderar kring kyrka, tro och liv. Det finns mycket att upptäcka! Därutöver 1-2 ggr/termin då vi tar oss an en fysisk utmaning med utfärd t ex Kungsbygget, Prison Island eller Bibelns värld. Träffarna alternerar mellan Väsby och Farhult/Jonstorp. Förhoppningsvis har vi ett helgläger i början av vårterminen.

Konfirmation: Pingstafton, lördag 27 maj 2023 i Jonstorps kyrka.
Ledare: Therese Bjerle, präst, Linnea Bjerle ungdomsledare, med flera

Om du är intresserad av konfirmation under läsåret 2021/2022, kontakta Therese Bjerle, präst, 070-209 30 06 therese.bjerle@svenskakyrkan.se
Observera att anmälan görs på länken nedan.

Anmäl här

E K - EfterKonfirmation

Välkomen till, EKG (Efter Konfa Grupp) en ungdomsgrupp för alla ungdomar, från 15 år och uppåt, vare sig du är konfirmerad eller ej! Vi startar den 18 september kl 17.00-20.00 i Bikupan, det vita lilla huset bredvid Väsby prästgård. Häng på du med!

Vad hittar vi på där? Vi kommer att göra en hel del kul grejer såsom bäst i test lekar, andra kul grejer, fika och en kort andakt. Vill du veta vilka datum och var vi träffas kontakta Therese Bjerle eller se vår kalender

Vår ungdomsledare Linnéa Bjerle håller i den tillsammans med prästerna Therese Bjerle och Roland Alm.

När man är konfirmerad finns det möljlighet att engagera sig på olika sätt i kyrkan, exempelvis kan man vara konfirmandfadder eller gudstjänstmedhjälpare. Låter det spännande, kontakta Therese Bjerle, präst.

therese.bjerle@svenskakyrkan.se
SMS: 070-209 30 06