Ungdom/konfirmation Farhult-Jonstorp

Vår konfirmationsläsning och ungdomsgrupp arrangeras tillsammans med Väsby församling. Det är spännande grupper där ungdomarna utmanas på olika sätt!

Konfirmation - Holy adventure

Anmäl senast 15 augusti, begränsat antal platser

Livet är ett äventyr! Vad som helst kan hända. Konfirmationstiden förmedlar ”life hacks”, smarta tips att ta med i vardagen och livets ups & downs.  Våga utmanas i tro, hopp och kärlek – samt i olika aktiviteter!

Farhult – Jonstorps församling tillsammans med Väsby församling inbjuder till ett heligt konfaäventyr.

Vi träffas en söndag i månaden under en halvdag då vi funderar kring kyrka, tro och liv. Det finns mycket att upptäcka! Därutöver 1-2 ggr/termin då vi tar oss an en fysisk utmaning med utfärd t ex Kungsbygget, Prison Island eller Bibelns värld. Träffarna alternerar mellan Väsby och Farhult/Jonstorp. Förhoppningsvis har vi ett helgläger i början av vårterminen.

Konfirmation: Pingstafton, lördag 27 maj 2023 i Jonstorps kyrka.
Ledare: Therese Bjerle, präst, Linnea Bjerle ungdomsledare, med flera

Om du är intresserad av konfirmation under läsåret 2021/2022, kontakta Therese Bjerle, präst, 070-209 30 06 therese.bjerle@svenskakyrkan.se
Observera att anmälan görs på länken nedan.

Anmälan är stängd.

E K - EfterKonfirmation

Välkommen till, EKG (Efter Konfa Grupp) en ungdomsgrupp för alla ungdomar, från 15 år och uppåt, vare sig du är konfirmerad eller ej! Vi träffas i Bikupan, det vita lilla huset bredvid Väsby prästgård. Följ oss på Instagram för att hänga med i vad som händer.

Vad hittar vi på där? Vi gör en hel del kul grejer såsom bäst i test lekar, andra kul grejer, fika och en kort andakt.

Vår ungdomsledare Linnéa Bjerle håller i den tillsammans med prästerna Therese Bjerle och Roland Alm.

När man är konfirmerad finns det möljlighet att engagera sig på olika sätt i kyrkan, exempelvis kan man vara konfirmandfadder eller gudstjänstmedhjälpare. Låter det spännande, kontakta Therese Bjerle, präst.

therese.bjerle@svenskakyrkan.se
SMS: 070-209 30 06