Vittinge församling

Vi är en liten landsortsförsamling i Heby kommun och Uppsala stift. Våra drygt 2 400 församlingsbor finns i Vittinge och Morgongåva. Vår kyrka, med medeltida ursprung och Albertus Pictor-målningar, ligger ute på slätten mitt emellan de båda orterna. Välkommen att delta i våra gudstjänster eller t.ex. stickcafé, gubbdagis, kör eller föräldracafé!

Välkommen att fira mässa med oss i Vittinge kyrka söndag 24/11 kl 11! Det är Domssöndagen och dagens tema är Kristi återkomst. Kyrkoherde Marcus Åstrand leder mässan.

Mässa 24 november

Vi gör ett sista försök att hitta gravrättsinnehavare innan vi börjar återta de gravar som saknar innehavare. Om du vill stå som innehavare för någon av gravarna i listorna här intill, kontakta kansliet på 0224-620 37 eller vaktmästeriet på 0224-620 69. Alternativt maila vittinge.forsamling@svenskakyrkan.se. Klicka på puffen för mer info!

Känner du ansvar för en grav? Anmäl dig som gravrättsinnehavare!

Vuxenkonfirmation!

Har intresset för de stora frågorna i livet väckts hos dig som vuxen? För dig som vill fördjupa dig i trons liv bjuder vi nu in till en grupp i vuxenkonfirmation, med en avslutningsresa till Italien. Inför resan har vi tio kvällsträffar i Kyrkans allrum, Morgongåva, där du får fördjupad kunskap om kristen tro. Klicka på notisen för mer info!

Nyhet! Doptårta ingår vid dop!

Om du har dop i Vittinge kyrka får du sedan länge låna församlingshemmet till dopfikat. Från och med 1/10 bjuder vi dessutom på kaffe, saft, servetter och tårta, som du själv hämtar på Jessan's konditori i Heby. För ytterligare information och bokning: 0224-620 37, vittinge.forsamling@svenskakyrkan.se. (Vi bjuder på tårta för högst 60 personer vid dop i Vittinge kyrka med dopfika i Vittinge församlingshem. Du hämtar själv tårtorna vid konditoriet, specialbeställningar ingår ej. Med reservation för ändringar.)

Konfirmationstiden är som en upptäcktsresa, där du får lära dig mer om dig själv och ha roligt tillsammans med andra. Vi åker dessutom på en resa till Italien. Alla i årskurs 8–9 är välkomna. Allt är gratis!

Konfirmation – häng med till Italien!

Välkommen att kontakta oss! Vi svarar så snart vi kan.