Kontakt

Vittinge församling Besöks- och postadress: Vittinge prästgård 244, 74495 Vittinge Telefon: +46(224)62037 E-post till Vittinge församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vittinge församling

Vi är en liten landsortsförsamling i Heby kommun och Uppsala stift. Våra drygt 2 400 församlingsbor finns i Vittinge och Morgongåva. Vår kyrka, med medeltida ursprung och Albertus Pictor-målningar, ligger ute på slätten mitt emellan de båda orterna. Välkommen att delta i våra gudstjänster eller t.ex. stickcafé, gubbdagis, kör eller föräldracafé!

Här kan du se månadens kalendarium. Se även kalendern till höger här på hemsidan och facebook för ytterligare information!

Välkommen till oss i november-december!

Lördagen 8/12 kl 18 intas Vittinge kyrka av vår egen assistent i församlingsarbetet Johannes Risberg med sambo Josefin. Tillsammans med vår egen kör Sångkraft ger de konsert med advents- och julmusik. Efter konserten bjuder Vittinge hembygdsförening in till fika och samkväm i församlingshemmet.

Musik i advent 8 december

Vad vore väl december utan Lucia? I Vittinge kyrka den 9/12 kl 16 får du ett stämningsfullt luciatåg med vår eminenta barnkör. Efter gudstjänsten bjuder vi på lussekaffe.

Luciagudstjänst 9 december

Välkommen att kontakta oss! Vi svarar så snart vi kan.