Vittinge församling

Kontakt

Vittinge församling Besöksadress: Vittinge prästgård 244, 74495 Vittinge Postadress: Vittinge Prästgård 244, 74495 Vittinge Telefon: +46(224)62037 E-post till Vittinge församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vittinge församling

Vi är en liten landsortsförsamling i Heby kommun och Uppsala stift. Våra drygt 2 400 församlingsbor finns i Vittinge och Morgongåva. Vår kyrka, med medeltida ursprung och Albertus Pictor-målningar, ligger ute på slätten mitt emellan de båda orterna. Välkommen att delta i våra gudstjänster eller t.ex. stickcafé, gubbdagis, kör eller föräldracafé!

Nu är datum fastställda för terminsstarter för verksamheter under vårterminen 2018! På den här sidan finns datum för alla verksamheter som är återkommande veckoaktiviteter, se även löpande kalendern till höger!

Verksamheter vårterminen 2018

Välkommen till mässa söndag 21/1 kl 11 i Kyrkans allrum med kyrkoherde Marcus Åstrand. Dagens rubrik är: Jesus skapar tro.

Mässa 21 januari

Konsertkarusellen: Midvinterpärlor 28/1 kl 18

Uppsala Kammarsolister med gästmusiker Björn Gäfvert, cembalo och violinsolist Nils-Erik Sparf, bjuder på en resa genom vinterns klassiska pärlor. Från Vivaldis Vintern ur de fyra årstiderna med Nils-Erik Sparf som solist, till Piazzollas eldiga beskrivning av vintern i Buenos Aires. Toner som värmer i början av året! Välkommen på konsert i Vittinge kyrka söndag 28 januari kl 18. Entré: valfritt belopp

Välkommen till gudstjänst med kyrkoherde Marcus Åstrand kl 11 i Vittinge kyrka! Dagens rubrik: Jesus är vårt hopp.

Gudstjänst 28 januari kl 11

Välkommen att kontakta oss! Vi svarar så snart vi kan.