Kontakt

Vittinge församling Besöks- och postadress: Vittinge prästgård 244, 74495 Vittinge Telefon: +46(224)62037 E-post till Vittinge församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vittinge församling

Vi är en liten landsortsförsamling i Heby kommun och Uppsala stift. Våra drygt 2 400 församlingsbor finns i Vittinge och Morgongåva. Vår kyrka, med medeltida ursprung och Albertus Pictor-målningar, ligger ute på slätten mitt emellan de båda orterna. Välkommen att delta i våra gudstjänster eller t.ex. stickcafé, gubbdagis, kör eller föräldracafé!

Flöjtisten Patrik Ahlberg och gitarristen Staffan Sjögren har besökt oss flera somrar i rad och varit mycket uppskattade. På söndag 22/7 kl 18 är de tillbaka i Vittinge kyrka med ett nytt program: Mist over the Lake.

Musik i sommarkväll med andakt: Mist over the Lake

Ragnhild Pettersson är organist i Sunne och pianolärare på Geijerskolans musik- och kantorslinje. Söndagen 29/7 kl 18 kommer hon till Vittinge kyrka och spelar musik på piano och orgel av bl.a. Händel, Roman, Bach, Schubert, Granados och Albeniz.

Musik i sommarkväll med andakt: Ragnhild Pettersson

Se telefon- och öppettider för sommaren. Du kan alltid prova att ringa även utanför telefontid - vi svarar alltid om vi har möjlighet! Kontakta oss annars via mail så återkommer vi så snart vi kan!

Kontakta oss i sommar!

Välkommen att kontakta oss! Vi svarar så snart vi kan.