Några pojkar i tonåren spelar kortspelet Uno.

Ungdomsgrupp

Vi har en ungdomsgrupp för dig som går i årskurs 7 eller högre, i samarbete med Västerlövsta pastorat. Vi umgås och lär känna varandra, pratar om aktuella ämnen, spelar och hittar på roliga saker. Något att äta får du också. Välkommen!

Vartannat tillfälle i Kyrkans allrum i Morgongåva och Västerlövsta församlingshem i Heby. De gånger vi ses i Heby börjar vi i kyrkan och går sedan ned till församlingshemmet. De gånger vi ses i Morgongåva äter vi varma mackor.

Program våren 2024

Tisdagar udda veckor 18.00-20.30

16/1 Västerlövsta kyrka och församlingshem i Heby

30/1 Kyrkans allrum i Morgongåva

14/2 (OBS! Onsdag!) Västerlövsta kyrka och församlingshem i Heby

27/2 Kyrkans allrum i Morgongåva

12/3 Västerlövsta kyrka och församlingshem i Heby

26/3 SPECIAL Vi bjuder in till påskspel och fika i Vittinge kyrka!

9/4 Västerlövsta kyrka och församlingshem i Heby

23/4 Kyrkans allrum i Morgongåva

7/5 Västerlövsta kyrka och församlingshem i Heby

21/5 Kyrkans allrum i Morgongåva

4/6 Västerlövsta kyrka och församlingshem i Heby

Anmälan

Du måste inte anmäla dig i förväg, men det kan vara bra för oss att veta ungefär hur många vi blir, så hör gärna av dig till någon av oss ledare om du tänker komma. Att delta i ungdomsgruppen är givetvis gratis!

Är du i övre tonåren?

Tycker du att högstadieungdomar är små och önskar att du fick träffa andra i gymnasieålder får du gärna höra av dig. Vi har ingen grupp med regelbundna träffar, men vi träffar dig gärna, och kanske kan det bli en grupp?

Vad är Svenska Kyrkans Unga?

SKU är en demokratisk rörelse av barn och unga inom Svenska kyrkan. Det innebär bland annat att du har möjlighet att påverka och bestämma vad vi ska göra. Måste man vara troende för att vara med? Nej! Vi kan diskutera och fundera tillsammans kring Gud och livet och då ska du, oavsett om du är troende eller inte, kunna känna dig delaktig.

Läs mer på Svenska Kyrkans Ungas egen hemsida.

Oliver Vadian

Vittinge församling

Komminister

Mer om Oliver Vadian

Präst med särskilt ansvar för barn och unga. Det är Oliver du ska kontakta om du har frågor om Kyrkis, Kyrkhäng, lovaktiviteter, barnkören, familjegudstjänster, konfirmation eller ungdomsgruppen.