Vittinge församlingshem

Församlingshemmet vid Vittinge kyrka är den perfekta lokalen för såväl minnesstunder som bröllopsfester men är även tillgänglig att hyra för t.ex. sammanträden och fester.

Lokalen ligger mitt emot Vittinge kyrka och är godkänd för 100 personer. Om ni inte är så många kan ni välja att hyra endast en mindre avgränsad del av församlingshemmet, "lilla rummet", eller rummet en trappa upp, "övre rummet".

Det stora köket är mycket praktiskt och utrustat med alla faciliteter som behövs för lyckade tillställningar:

• 3 ugnar
  • 1 spis
  • 1 köksdiskmaskin
  • 1 storköksdiskmaskin
  • 2 kylskåp med frys
  • 1 microvågsugn
  • kaffebryggare
  • vattenkokare
  • termosar
  • de flesta typer av bestick, glas, tallrikar och köksredskap
  • kaffefilter, kannor, skålar och uppläggningsfat

I församlingshemmet har du även tillgång till bildkanon (säg till i förväg!), projektorduk, blädderblock och mikrofon. Allt förbrukningsmaterial, t.ex. servetter, te och kaffe, håller dock hyresgästen med själv.

Hyresgästen ansvarar för att städa undan efter sig och lämna lokalen i samma skick som vid tillträdet.

Kostnad och bokning

I samband med förrättningar och kyrkliga handlingar såsom dop, vigslar och begravningar ingår församlingshemmet kostnadsfritt. Om du vill hyra lokalen till annat är priserna som följer:

Halvdag

Kl 8-14 eller från kl 14.

Bild: Linnea Dunér
  • För boende i Vittinge församling: 250 kr
  • För boende utanför Vittinge församling: 500 kr

Heldag

• För boende i Vittinge församling: 400 kr
  • För boende utanför Vittinge församling: 800 kr

Priserna gäller för alla nya bokningar som genomförs fr.o.m. 1 september 2017.

För bokning eller övriga frågor, kontakta oss på 0224-620 37 eller vittinge.forsamling@svenskakyrkan.se. Du kan också skicka en bokningsförfrågan via formuläret nedan.

Lilla rummet

Bild: Linnea Dunér

Lilla rummet är en del av församlingshemmet, som går att avgränsa med hjälp av en skjutvägg. Det är inrett med antika möbler och är utrustat med öppen spis, som dock ej är i bruk. Hyresavgift: 100 kr.

Övre rummet

Ett trivsamt sammanträdesrum med plats för 10 personer. Du hittar rummet ovanför trappan i församlingshemmet entré. Här finns två bord, tio stolar och två fåtöljer. Hyresavgift: 100 kr.

Skriv i rutan ovan ifall du vill hyra hela församlingshemmet, enbart den lilla avgränsade delen eller det övre rummet. Observera att detta inte är en bokning utan endast en förfrågan! Invänta bekräftelse!