Kontakt

Nordmalings församling Besöks- och postadress: Kungsvägen 46, 91432 Nordmaling Telefon: +46(930)39220 E-post till Nordmalings församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till Svenska kyrkan i Nordmalings kommun

Lördag 21 april 18.00 fyller vi Nordmalings kyrka med musik. På scen står musikelever från Mellansels folkhögskolas gospellinje och funk/fusion-linje tillsammans med vårt eget husband.

Musikgala för Barn i alla länder

Söndag 29 april klockan 18.00 hälsar vi välkommen till Nordmalings kyrka och en berättelse i sång och text om den livslånga vänskapen mellan Johannes Brahms och Clara Schumann. Medverkar gör Eva Branzell berättare, Iris Ridder mezzosopran och Michael Linné piano.

4 allvarliga sånger om Clara Schumann & Johannes Brahms

Be för mig vid nästa gudstjänst

Varje gudstjänst ber vi till Gud. Om du vill så ber vi gärna för dig.
Kom ihåg att markera om du vill vara anonym.

Aktuellt från Svenska kyrkan

Prenumerera via RSS