Björk i lövsprickning
Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Välkommen till Svenska kyrkan i Nordmalings kommun. Församlingens kyrkor och mötesplatser är öppna för alla - var med och dela tro, glädje, sorg, ro och gemenskap.

Nordmalings församling under pandemin

Utomhusgudstjänster vid församlingsgården

Äntligen är det möjligt att fira gudstjänst igen. På söndagar klockan 11.00 med start 6 juni är du välkommen till församlingsgården i Nordmaling för att fira gudstjänst utomhus (vid regn flyttar vi in i kyrkan).

Dagkollo med skattjakt och lek för barn mellan 7 och 11 år i  Adolfsbergs kyrka.

Sommarkul i Kyrkstugan

Tisdag 22 juni - torsdag 24 juni blir det Sommarkul - tre dagars härligt dagläger för alla från åk 1 till åk 3. Anmäl ditt barn här senast 17 juni.

Grillkväll vid Paletten i Västerås. För en billig peng kunde folk köpa korv och hamburgare. Det bjöds även på sång och musik.

Grillat med gemenskap

På onsdagar 11.30–13.30 under hela juni blir det repris på förra årets uppskattade grilluncher vid församlingsgården i Nordmaling. Vi äter ute och håller rekommenderat avstånd till varandra för att undvika smittspridning. Välkommen till en stunds gemenskap under säkra former.

Barn som går en höghöjdsbana.

Äventyrsresa med höghöjdsbana och femkamp för dig som är född 2011

Torsdag 1 juli åker vi med buss till Umeå Zip Adventure Park. Resan är helt kostnadsfri men antalet platser är begränsat. Anmälan öppnar 16/6 klockan 18.00

Våffelcafé i gammal prästgård. Här serveras kaffe och våfflor varje torsdag på sommaren.

Våffelcafé vid Nordmalings kyrka

Tisdagar och torsdagar från 22 juni till 15 juli kan du köpa nygräddade våfflor på parkeringen utanför Nordmalings kyrka. Passa samtidigt på att få en guidning i kyrkomuseet strax intill.

Sommartips: Besök Nordmalings kyrkomuseum

Vid Nordmalings kyrka hittar du vårt kyrkomuseum. Här finns spännande kyrkliga föremål från medeltid till nutid. I sommar har museet öppet på tisdagar och torsdagar från 22 juni till 15 juli. Mer information hittar du här.

Följ med på måndagspromenad

Nordmalings promenadgrupp träffas utanför Kullen (seniorboendet) varje måndag klockan 10.00 för en timmas promenad även under jul och nyår. Välkommen att vara med!

Musik i sommarkväll – en sommarserenad

Tisdag 13 juli 19.00 gästas Nordmalings kyrka av tenoren Erik Stillesjö och organisten Aron Westblad. Tillsammans bjuder de på en finstämd konsert fylld av klassiker som garanterat kommer röra vid ditt hjärta.

19 september bestämmer du!

Kyrkan Play – gudstjänster och musik i din dator och telefon

Be för mig vid nästa gudstjänst

Varje gudstjänst ber vi till Gud. Om du vill så ber vi gärna för dig.
Kom ihåg att markera om du vill vara anonym.

Aktuellt från Svenska kyrkan

Prenumerera via RSS