Kontakt

Nordmalings församling Besöks- och postadress: Kungsvägen 46, 91432 Nordmaling Telefon: +46(930)39220 E-post till Nordmalings församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till Svenska kyrkan i Nordmalings kommun

Att fasta är att avstå från något för att vinna något annat. Fastan handlar om att du ska få tid för eftertanke och bön, och tid för att komma närmare Gud. Fastan kan få vara en tid i livet då vi stannar upp.

Fasta

I en katastrof behöver människor mat, vatten och tak över huvudet. Men också värdighet och hopp. Därför arbetar vi med psykosocialt stöd som gör att människor kan gå från att överleva till att leva.

Att resa sig starkare – Fastekampanjen 2018

Fjortonde februari börjar fastan. Ni vet den som "varar fram till påska". Svenska kyrkan i Umeå har gjort en fastekalender med dagliga utmaningar som kan ge vårvärme en ny innebörd. Skriv ut, klipp, vik och tejpa ihop den och låt den stå framme under fastan.

Ladda ner fastekalendern

Från Brattsbacka till Norrfors går turen som startar med gudstjänst i bygdegården. Känns det långt finns kortare sträckningar och lilla kyrkmarschloppet för barn.

Skidsugen? Missa i inte Kyrkmarschen 25 januari

Fredag 2 mars är det Världsböndagen. Då samlas vi i Pingstkyrkan för en ekumenisk kväll med temat miljöansvar.

Soppa och gudstjänst på Världsböndagen

Är du gravrättsinnehavare för en grav på någon av församlingens kyrkogårdar? Då är det dags att teckna eller förnya ditt gravskötselavtal för 2018. Din beställning kan du göra här senast 1 mars.

Nu är det dags att beställa gravskötselavtal inför sommaren

"Tack alla sponsorer som gjorde Jul i gemenskap möjligt" är inte publicerad

Be för mig vid nästa gudstjänst

Varje gudstjänst ber vi till Gud. Om du vill så ber vi gärna för dig.
Kom ihåg att markera om du vill vara anonym.

Alla ungar som gillar kladdkaka - kom och häng med oss! Måndagskvällar träffas vi i Nordmalings församlingsgård för fika, tävlingar och annat kul.

Kladdkaksmåndag

Kom efter skolan på onsdagseftermiddagar och mys med oss på Hörnsjö byahus.

Ungdomscafé i Hörnsjö

Kom efter skolan på onsdagseftermiddagar och mys med oss på Hörnsjö byahus.

Expeditionens öppettider

Nordmalings församlings expedition har besöks- och telefontid: Måndag 9.00-12.00, onsdag 13.00-15.00 och fredag 9.00-12.00. Personalens kontaktuppgifter och direktnummer hittar du här.

Har du sett något som är trasigt?

FELANMÄLAN Församlingen har många lokaler och ytor att hålla reda på. Därför är det inte säker att vi alltid upptäcker om något gått sönder eller inte fungerar. Hjälp oss genom att klicka här och göra en felanmälan. Då lovar vi att vi ska rätta till felet så snart som möjligt.

Aktuellt från Svenska kyrkan

Prenumerera via RSS