Ledarutbildning

Livet är inte slut efter konfan - i ledarutbildningen får du chansen att utveckla dina ledaregenskaper och skaffa en massa nya erfarenheter.

Ledarutbildningen riktar sig till dig som efter konfirmationen kan tänka dig att fortsätta som ledare i kyrkan eller andra sammanhang. Utbildningen sker i samarbete med Luleå stift och omfattar totalt fyra steg med diplom för varje steg du fullgör - en bra merit när du söker jobb i framtiden.

Vi startar på hösten med ett upptaktsläger för att få en bra sammanhållning i ledarteamet. Efter lägret träffas vi en söndagskväll i månaden och jobbar med olika teman som ledarskap, förebilder och gruppdynamik.

Under ledarutbildningen får du också praktisera ditt ledarskap i församlingen som till exempel konfaledare, ledare i någon av våra barngrupper eller i gudstjänsten.

Steg 1 och 2 följer med som hjälpledare på konfaläger medan steg 3 och 4 innehåller andra aktiviteter som exempelvis resor och utbildningar på andra orter.

Alla är bra på olika saker och du har chansen att välja de ledarsituationer som passar dig och där du kommer till din rätt.


För att börja ledarutbildningen måste man vara minst 16 år gammal och konfirmerad, men det går att komma med även om man är äldre.

Kyrkans ledarutbildning är gratis! Ta chansen och prova på! Gör en intresseanmälan via formuläret här nedaför så kontaktar vi dig.

 

Här kan du lämna din intresseanmälan för att vara med på ledarutbildningen.

Kontaktpersoner

Jonny Staffansson

Jonny Staffansson

Nordmalings församling

Barn- & ungdomsledare