Välkommen till församlingens hemsida. Här kan du hitta det mesta om våra mötesplatser och dess innehåll.

Om du i vår kalender ser att våra gudstjänster kommer i flera upplagor så är detta ett fel som vi inte råder över men vår leverantör håller på att arbeta med buggen.
Så vi hoppas det löser sig inom kort.
Informatören i Löddebygdens församling

Du får gärna SWISHA en gåva via oss i församlingen på vårt 123 068 0710 märk med boll.
Då kan du se på församlingshemmet i Löddeköpinge längre fram hur många fotbollar vi har samlat in till. Just idag har vi samlat in till 19 stycken bollar.
Vi hoppas på fler bollar som kostar 150:- styck.

Hoppas du vill hjälpa till att se till att barnen i flyktinlägren får lov att spela fotboll.
Medlemmarna i "Kedjan", församlingens internationella grupp.