Välkommen till Svenska Kyrkan i Löddeköpinge, Barsebäck & Hög

vi pausar Gudstjänster och verksamheter!

Vi lever alltjämt med en pandemi, som innebär stora förändringar för oss alla. Från och med vecka 48 är våra verksamheter pausade och kommer vara det så länge restriktionerna varar. Som det ser ut just nu, till och med hela januari 2021.
Även våra gudstjänster är pausade
. Vi ersätter dessa med digitala hälsningar och vi har generöst öppethållande i våra kyrkor i Löddeköpinge och Barsebäck. Dit kan man komma för att vara i rummet, be och tända ljus och för att betrakta våra vackra julkrubbor.
Personal finns närvarande i Löddeköpinge kyrka varje söndag och helgdag kl. 11.00-13.00.

På vår Facebooksida sändervi förinspelade kortare gudstjänster och hälsningar under den pausade perioden. De går även att se här på hemsidan genom den Facebooklänk som finns här. Man behöver inte ha ett Facebookkonto för att se gudstjänsten, klicka bara på klippet som ni hittar längst ner här på sidan.

Kring 1:a advent kom nya numret av Kyrkbrevet i era brevlådor. Det gick i tryck före de nu aktuella restriktionerna och några av de gudstjänster och verksamheter som finns i brevet, kommer därför av förklarliga skäl att ändras eller ställas in. Vänligen uppdatera er via vår kalender här på hemsidan eller på vår Facebooksida för aktuell information..

Vi ber för er alla och ber också om att vi snart ska kunna återgå till det församlingsliv som vi längtar till och önskar. Var rädda om er, och glöm inte att vi alltid endast är ett telefonsamtal bort. Ni kan alltid ringa till, och även boka samtal, med någon av våra  präster eller diakon, ni hittar deras kontaktuppgifter via denna länk.

Owe Backland
Kyrkoherde, Löddebygdens församling

FÖLJ OSS GÄRNA PÅ VÅRA SOCIALA MEDIER!

Foto: Louise Koster

Instagram: loddebygdensforsamling                                  Facebook: Löddebygdens församling Svenska kyrkan