Löddeköpinge kyrka i höstskrud
Foto: Kerstin Andersson

Välkommen till Svenska Kyrkan i Löddeköpinge, Barsebäck & Hög

SILKestrådar 24/10 inställt!

Det körverk som den 24 oktober skulle framföras i Löddeköpinge församlingshem av barn- ungdoms- och vuxenkörer är framflyttat till våren 2022. Kontakta expeditionen om ni har frågor eller tankar.

I Melodifestivalen spred Eva & Ewa välbehövlig glädje med sin sång och dans - nu är det vår tur! I en värld som ibland känns lite ding dong vill vi i Löddebygdens församling bjuda på vår egen version och låta kyrkklockornas ding dong ljuda - för en hoppfull tid då mörker blir till ljus och sprida tro, hopp och kärlek!

Vilken succé!
Tack för alla som tittat, delat och lämnat fina kommentarer i våra olika sociala kanaler.
Vi hoppas vår film bringar ett leende på era läppar och lite glädje i vardagen!

FÖLJ OSS GÄRNA PÅ VÅRA SOCIALA MEDIER!

Foto: Louise Koster

Instagram: loddebygdensforsamling                                  Facebook: Löddebygdens församling Svenska kyrkan