Välkommen till Svenska Kyrkan i Löddeköpinge, Barsebäck & Hög

Nu firar vi gudstjänst i våra kyrkor igen!

Vi är glada att vi nu äntligen kan ses fysiskt i våra kyrkor för att fira gudstjänst tillsammans. Om än med försiktighet.

Från och med söndagen den 6 juni firar vi åter gudstjänst fysiskt i våra kyrkor.
Se kalendern för aktuell plats och tid som gäller för respektive söndag.
Då gäller anvisad sittplats samt särskilt antal besökare:
•Löddeköpinge kyrka, ca 40 st.
•Barsebäcks kyrka, ca 35 st.
•Högs kyrka, ca 25 st.
Detta är beräknat utifrån kyrkornas storlek, där utgångspunkten är att det ska vara en meter från ett sällskap till ett annat i alla riktningar. Flera personer som tillhör samma sällskap kan alltså sitta tillsammans, förutsatt att det är minst en meter till nästa sällskap, oavsett om det är en eller flera personer i sällskapet. Ett sällskap är i detta sammanhang högst fyra personer.

I Melodifestivalen spred Eva & Ewa välbehövlig glädje med sin sång och dans - nu är det vår tur! I en värld som ibland känns lite ding dong vill vi i Löddebygdens församling bjuda på vår egen version och låta kyrkklockornas ding dong ljuda - för en hoppfull tid då mörker blir till ljus och sprida tro, hopp och kärlek!

Vilken succé!
Tack för alla som tittat, delat och lämnat fina kommentarer i våra olika sociala kanaler.
Vi hoppas vår film bringar ett leende på era läppar och lite glädje i vardagen!

FÖLJ OSS GÄRNA PÅ VÅRA SOCIALA MEDIER!

Foto: Louise Koster

Instagram: loddebygdensforsamling                                  Facebook: Löddebygdens församling Svenska kyrkan