Som konfirmand i Löddebygdens församling är du välkommen precis som du är!

Vi önskar ge dig en oförglömlig tid tillsammans med oss. I vår församling finns flera alternativ på konfirmandgrupper och vi hoppas du hittar en grupp som passar just dig. De olika grupperna kan du läsa mer om här.
Tillsammans utforskar vi frågor som; Vem är jag? Vart är jag på väg i livet? Vem är Gud? Vad har Gud med mitt liv att göra? Med glädje och nyfikenhet ställer vi frågor. Vi möts, vi lyssnar och lär känna varandra. Vi utforskar vad kristen tro är och kan betyda i våra liv, och hoppas ni lär känna nya kompisar och får ny och fördjupad kunskap för livet.

Det år du fyller fjorton får du en inbjudan till konfirmation från Svenska kyrkan. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Ordet konfirmation betyder bekräftelse och i kyrkan står det för att du hör ihop med Gud genom dopet och att just du är värdefull och viktig. Men du behöver inte vara döpt för att börja i en konfirmandgrupp. Många konfirmander döps under sin konfirmandtid.

Tillsammans hittar vi på många olika saker under konfirmandtiden, bland annat åker vi på läger eller resor. Alla våra läger och resor är kostnadsfria, så ett extra stort tack till dig som gör detta möjligt genom att du är medlem i Svenska kyrkan.

Vi ser framemot att träffa dig!

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar.

Eva Hejde