barnhänder som leker med lego

Kyrkis

en öppen grupp för dig som är dagledig med barn

Kyrkis är en öppen grupp för dig som är dagledig med barn. Vi träffas och leker, pysslar, fikar och sjunger tillsammans.

Måndagar drop in mellan kl. 9.30-12 i Löddeköpinge församlingshem.
Onsdagar drop in mellan kl. 9.30-12 i Löddeköpinge församlingshem.
Fredagar drop in mellan kl. 9.30-12 i Barsebäcks församlingshem.

Ingen anmälan krävs och sångstunden börjar kl. 10.30.

VARMT VÄLKOMNA!

Kyrkis är under våren -22 igång fram till och med vecka 23. Därefter har vi SommarKyrkis under veckorna 24, 25 och 26 innan vi tar uppehåll över sommaren för att öppna upp igen i vecka 35.
Följ också gärna vår öppna grupp på Facebook, Kyrkis Löddebygden. Där uppdaterar vi eventuella förändringar eller särskilda händelser.

Kom ihåg att stanna hemma vid sjukdom. Vi sköter handhygienen och uppmanar därför alla att tvätta händerna innan man kommer in i lokalen, det finns toaletter precis i anslutning. Väl inne hjälps vi åt att hålla avstånd och vi använder handspriten som finns att ta av. Tack!

Här nedan kan ni se några bilder från våra lokaler i Löddeköpinge och Barsebäck. Det finns också en kort film där ni får en snabb rundvandring i Löddeköpinge församlingshems källare samt en av våra digitala sångstunder som vi hade under hösten -20.

Varmt välkomna!