små bebisfötter sett underifrån

Babyrytmik -tillfällig paus!

Vi använder musiken som redskap för att träna muskler, motorik och reflexer hos de små

Välkommen tillsammans med ditt barn som är 0-7 samt 8-18 månader. Genom medvetna val av sånger och rörelser stimulerar vi barnens kropp och hjärna. Vi använder musiken som redskap för att träna muskler, motorik och reflexer hos barnen.

Det är begränsat antal platser och vi reserverar oss mot att gruppen kan bli full så att inte alla får en plats, i sådant fall har medlemmar i Svenska Kyrkan förtur. Ni får ett mail innan grupperna startar där vi meddelar om ni fått en plats eller ej.

GRUPP A, 8-18 månader
Tisdagar kl. 10-11.30 i veckorna 3, 4, 5, 6 och 7.

GRUPP B, 0-7 månader
Tisdagar kl. 10-11.30 i veckorna 9, 10, 11,12 och 13.

GRUPP C, 8-18 månader
Tisdagar kl. 10-11.30 i veckorna 15, 16, 17, 18 och 19.

Vi ses under fem tillfällen i källarlokalen i Löddeköpinge församlingshem där vi startar med rytmikpasset och avslutar med gemensam fika.

Anmälan för hösten 2021 är öppen fr.o.m. 1 december.
Vi vet inte hur situationen kring Covid -19 och restriktioner kommer att se ut till våren. Men vi hoppas och önskar att vi vi ska kunna öppna upp igen, anmäl er därför via länken här nedan för att säkra en plats.

Anmälningsformulär

Louise Koster