små bebisfötter sett underifrån

Babyrytmik

Vi använder musiken som redskap för att träna muskler, motorik och reflexer hos de små

Välkommen tillsammans med ditt barn som är 0-7 samt 8-18 månader. Genom medvetna val av sånger och rörelser stimulerar vi barnens kropp och hjärna. Vi använder musiken som redskap för att träna muskler, motorik och reflexer hos barnen.

Det är begränsat antal platser och vi reserverar oss mot att gruppen kan bli full så att inte alla får en plats, i sådant fall har medlemmar i Svenska Kyrkan förtur. Man kan också bara anmäla sig till en grupp per termin. Ni får ett mejl innan grupperna startar där vi meddelar om ni fått en plats eller ej.

Babyrytmik Hösten -22

GRUPP A, 0-7 månader
Tisdagar kl. 10-11.30 i veckorna 39, 40, 41, 42 och 43.

GRUPP B, 8-18 månader
Tisdagar kl. 10-11.30 i veckorna 45, 46, 47, 48 och 49.

Vi ses under fem tillfällen i källarlokalen i Löddeköpinge församlingshem där vi startar med rytmikpasset och avslutar med gemensam fika.

Anmälan till höstens rytmikgrupper släpps här på hemsidan den 1 juni.