Babyrytmik

Vi använder musiken som redskap för att träna muskler, motorik och reflexer hos barnen.

OBS - BABYRYTMIK TILLFÄLLIGT PAUSAT!

PÅ GRUND AV FOLKHÄLSOMYNDIGHETENS NYA DIREKTIV ÄR BABYRYTMIKEN TILLSVIDARE PAUSAD. DETTA GÄLLER FR.O.M. MÅNDAG 6 APRIL.

Som alternativ vill vi under tiden välkomna er till UteKyrkis! Måndagar och Onsdagar samlas vi kl.10.00 i Löddeköpinge församlingshems trädgård. Vi startar med en enkel sångstund och går därefter en kort barnvagnspromenad tillsammans. Vi avslutar igen i trädgården med en stunds kaffe och utelek.

Givetvis följer vi direktiven som finns och håller avstånd och en god handhygien. Kläder efter väder gäller, men vid regn ställs aktiviteten in.

---------------------------------------------------------------------

Babyrytmik våren 2020- fullbokade

Välkommen tillsammans med ditt barn som är 0- 18 månader.

Genom medvetna val av sånger och rörelser stimulerar vi barnens kropp och hjärna.

Vi ses i Löddeköpinge församlingshem där vi startar med rytmikpasset och avslutar med gemensam fika.

Välkommen att anmäla ert intresse senast 3/1 2020!

Vi kan endast erbjuda er plats till en grupp/termin, i övrigt hänvisar vi till vår öppna verksamhet, Kyrkis.

Vi reserverar oss mot att gruppen kan bli full så att inte alla får en plats, i sådant fall har medlemmar i Svenska Kyrkan förtur.

Ni får ett mail innan grupperna startar där vi meddelar om ni fått en plats eller ej.

0-7 månader, tisdagar 10-11.30

Vi ses i källarlokalen under veckorna 3,5,7,10,12,14 samt 16

8-18 månader, tisdagar 10-11.30

Vi ses i källarlokalen under veckorna 4,6,8,11,13,15 samt 18

Varmt välkommen!

Tisdagar  kl.10-11.30 i Löddeköpinge församlingshem.
Anmäl här nedan

Anmälningsformulär