Församlingskväll om Musikprojektet 2018

Kom och Se! vad som hände när våra medarbetare var på plats för att överlämna instrumenten.

Löddebygdens församling och projektgruppen för ”Instruments for Tanzania”
vill säga ett STORT TACK för er goda insats i detta projekt.

Vi vill nu inbjuda er alla till församlingskvällen
onsdagen den 13 mars kl. 19.00
i Löddeköpinge församlingshem

Alla instrument är nu på plats och tagna i bruk på olika sätt.
Att få se glädjen när vi öppnade containern med instrument, vävstolar och barnkläder blev en lika fantastisk upplevelse för oss som som för dem vi övrlämnade dem till. Den glädjen vill vi nu dela med oss av till er alla.

Under kvällen kommer vi att berätta och dela med oss av våra bilder, filmer och kulinariska upplevelser, så att ni kan få en liten känsla av det som vi fick uppleva. Vi kommer också att berätta om framtiden, vad händer nu och längre fram. Vi tycker det är viktigt att alla får ta del av detta.

Varmt välkomna till en trevlig samvaro denna kväll.

Hälsar Owe Backland kyrkoherde, Bo Hirche kyrkorådsordf
och projektgruppen som består av:
Torleif Forslund, Tipei Marazanye, André Nyberg,
Eva Hejde samt Louise Koster.

Anmäl dig gärna så vi vet hur många vi skall ordna mat till.

Nu har äntligen instrument och kläder kommit fram och många villiga händer har hjälp till att lasta ur.
En härlig upplevelse att få se allas glädje!

Några bilder har lite låg upplösning men vi vill ändå visa er dem.