Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan Floby pastorat Besöks- och postadress: Storgatan 58, 52151 Floby Telefon: +46(515)723880 E-post till Svenska kyrkan Floby pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan Floby pastorat

Kom och upplev tiden för 2000 år sedan, möt folket, möt människan, möt Gud.

Hjärtligt välkommen!

Julvandring 18 december

Julen närmar sig och då mitt i allt pyntande och bakande, har vi möjlighet att få se och uppleva en av kristendomens största händelser; Jesu födelse! Ta dig igenom tidsportalen, möt herdarna ute på ängen och de vise männen, köp en sjal eller kryddor på marknaden, men akta dig för soldaterna! Det är minst sagt oroliga tider i Betlehem med människor som inte får vara där, människor som ser sig viktigare än andra. Men mitt i allt detta, tänds det en stjärna och det föds ett litet barn med stor betydelse! Kom och upplev tiden för 2000 år sedan, möt folket, möt människan, möt Gud. Första start sker 17.30 och därefter startar man i grupper om ca 8 personer. När det inte längre är några som vill gå stänger tidsportalen. Ta med dig familj och vänner, använd alla dina sinnen, fika och stanna upp för att uppleva julens stora mirakel! Bor du i Kinneved med omnejd och har barn som är födda 2013 kommer du dessutom få en inbjudan att hämta Bibeln för små och stora i samband med julvandringen. Hjärtligt välkommen!

På vår bönewebb kan du tända ett symboliskt ljus i mörkret.

Tänd ett ljus

På vår bönewebb kan du tända ett symboliskt ljus i mörkret.

Grace har haft turen att födas av kärleksfulla föräldrar i ett samhälle under utveckling. Men varje dag föds flickor in i förtryck och orättvisor. Det kan vi inte acceptera. Flickor ska aldrig nekas, kränkas, hotas, utnyttjas eller tvingas – bara för att de är flickor. I årets julkampanj kämpar vi för alla människors lika värde.

En flicka är född