Floby pastorat

Prata med oss

Kontakt

Floby pastorat Besöks- och postadress: Storgatan 58, 52151 Floby Telefon: +46(515)723880 E-post till Floby pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Floby pastorat

Ett litet barn har kommit till världen. 
Det vill vi gärna fira tillsammans med er - välkommen till dop! 
Att låta döpa sitt barn är att få se, höra och uppleva att alla är 
 välkomna i Guds familj. 
 Dopet är Guds kärleksförklaring till varje människa. 
Genom dopet blir barnet medlem i Svenska kyrkan och delaktig i en större gemenskap: med församlingen, Kristus och den kristna kyrkan i världen. Läs mer genom att klicka på bilden eller texten!

Dop

Ett litet barn har kommit till världen. Det vill vi gärna fira tillsammans med er - välkommen till dop! Att låta döpa sitt barn är att få se, höra och uppleva att alla är välkomna i Guds familj. Dopet är Guds kärleksförklaring till varje människa. Genom dopet blir barnet medlem i Svenska kyrkan och delaktig i en större gemenskap: med församlingen, Kristus och den kristna kyrkan i världen. Läs mer genom att klicka på bilden eller texten!

De ekumeniska kvinnofrukostarna äger rum några gånger per termin, en god gemensam frukost och därefter någon intressant föreläsare. Den 10 februari får du träffa Johanna, Annika och Sofia som är egenföretagare!

Kvinnofrukost

De ekumeniska kvinnofrukostarna äger rum några gånger per termin, en god gemensam frukost och därefter någon intressant föreläsare. Den 10 februari får du träffa Johanna, Annika och Sofia som är egenföretagare!

Förre kyrkoherden Göran Carlson fortsätter sin föreläsningsserie om "Alla våra kyrkor" på församlingsaftonen den 13 mars kl. 19 i Kinneveds församlingshem.
I Floby pastorat finns inte bara våra 17 kyrkor utan också kyrkoruinen och gamla kyrkplatser. 
Göran berättar om denna gång om de platser som finns i Kinneveds och Åsarps församlingar.
Under kvällen blir det också andakt och kaffe

Alla våra kyrkor

Förre kyrkoherden Göran Carlson fortsätter sin föreläsningsserie om "Alla våra kyrkor" på församlingsaftonen den 13 mars kl. 19 i Kinneveds församlingshem. I Floby pastorat finns inte bara våra 17 kyrkor utan också kyrkoruinen och gamla kyrkplatser. Göran berättar om denna gång om de platser som finns i Kinneveds och Åsarps församlingar. Under kvällen blir det också andakt och kaffe

Behöver er gravsten tvättas? Passa på nu!

Bild: Magnus Aronsson / IKON

Om du som gravrättsinnehavare beställer stentvätt innan 19 april är priset rabatterat. Du betalar 275:- för gravsten och 575:- för gravsten och ram (ordinarie pris 365/705:-)

Du ringer in din beställning på telefon 0515-72 38 84.


Tvättningen beräknas börja 2 maj.