Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Floby pastorat

flygelfestival i åsarps kyrka!

Bild: Stefan Klint
”I stora mästares sällskap”
26 april och 3 maj klockan 19.00
fri entré

Med två fantastiska fredagskonserter inviger vi pastoratets nyinköpta Steinwayflygel - byggd 1908 och omsorgsfullt renoverad till toppskick. Välkommen till en musikupplevelse utöver det vanliga!
Cider och mingel i kyrkan efter konserten
Frivilligt bidrag vid utgången till pastoratets diakoni- och musikverksamhet

Fredag 26 april kl 19
”Beethoven, Brahms och Rachmaninov”
Thomas Rudberg, piano.
Thomas är en av Sveriges mest lovande unga klassiska pianister. Han har studerat för Staffan Sheja i Stockholm, uppträtt på Carnegie Hall i New York och spelat på konserthus och musikfestivaler runt om i Norden.

Fredag 3 maj kl 19
”Efter regnet - klassisk flöjt- och pianomusik”
Jenny Tidquist Karlsson, piano, och Heléna Kahrs, tvärflöjt.
Jenny och Heléna är båda meriterade musiker med rötterna på Falbygden. UNder kvällen bjuder de på klassiska prälor av Chopin, Schubert och Telemann men också psalmer och visor av bland andra Benny Andersson.