Foto: shutterstock.com

Digitala andakter

Här finns digitala andakter i form av betraktelser, böner, textläsningar m.m. Vi delar dem också på pastoratets Facebooksida.

Digitala andakter

Här finns förinspelade digitala andakter. Olika personer från pastoratet - präster, musiker och ibland någon gäst - delar ord och toner. Tillsammans ber vi om Guds välsignelse.

Floby pastorat samverkar också med närradioföreningen Radio Falköping om att direktsända gudstjänster. Du kan lyssna på dem i radion på 90,8 MHz, eller följa dem i både ljud och bild på www.svenskakyrkan.se/floby/gudstjanster

Välkommen att fira digitala andakter och gudstjänster!

Tidigare filmer

Sänd mig

För andakten på temat ”Sänd mig” hänvisar vi till en filmandakt som Svenska kyrkan i Mölndal har gjort. Bland annat får vi höra Olof Hornby säga: ”Man kan vara bambatant, polis eller läkare, det spelar ingen roll. Bara du förstår saken, att du är sänd av Gud!”

Stefan Klint kommenterar filmen så här:
”Kung Olof - en av världens bästa ungdomsledare (det kan jag, Stefan, själv intyga) - gör sin debut som TV-predikant. Det är så bra, att vi låter Mölndals pastorat gästspela här i Floby pastorat med andakten inför Apostladagen nu på söndag. Sänd mig!”

Här hittar du filmen: