I coronakrisen så har Tomaskyrkan i Västerås istället för sopplunchen varje torsdag erbjudandet att köpa lunch för 40 kr med möjligheten att få den hemlevererad eller hämta den. I matpaketet ingår alltid en liten present.

Hyra lokal

I Floby pastorat finns 6 församlingshem som vi hyr ut till privatpersoner, föreningar och företag

Tillfälliga begränsningar: 8 personer

På grund av skärpta restriktioner gäller tills vidare att max 8 personer får vistas i lokalerna när de hyrs ut.

Följande gäller tillsvidare: Med stöd av Pandemilagen har skärpta restriktioner tagits fram för att minska risken för spridning av Covid-19. Vid nyttjande av bokad lokal får därav inte fler än 8 personer vistas samtidigt. Om antalet överskrids kan Floby pastorat bötfällas vilket i sin tur kommer att debiteras dig som hyresgäst.

Nedanstående siffror gäller därför inte under pandemin.

Kyrkans hus, Floby

Stora salen (70 platser)
Kyrksalen (65 platser)
Stora ungdomslokalen (40 platser)
Lilla salen (20 platser)

Gökhems församlingshem

Stora salen (70 platser)

Kinneveds församlingshem

Stora salen (120 platser)
Lilla salen (12 platser)
Ungdomslokalen (25 platser)

Åsarps församlingshem

Stora salen (50 platser)
Lilla salen och köket (10 platser)

Götevegården

Stora salen (60 platser)
Lilla salen och köket (12 platser)

Tveten

Tveten är pastoratets lägergård med golvlogi på övervåningen och salar för gemensamma samlingar på nedervåningen. På gångavstånd från gården finns ett fast vindskydd.

Övervåningen (golvlogi till 30 personer)
Nedervåningen (60 platser)