Svenska Kyrkans Unga

Vi har verksamhet för barn, unga och föräldrar i våra tre församlingar Floby, Kinneved och Åsarp.

Pandemin påverkar våra verksamheter. De skärpta restriktionerna för Västra Götaland gör att vi nu pausar alla våra barn- och ungdomsverksamheter.

Så snart det finns ny information så uppdaterar vi webbsidan här och postar nyheterna på pastoratets Facebooksida. Vi hoppas att ni förstår att det blir lite tvära kast i nuläget.

Tillsammans fortsätter vi bära varandra i bön och omtanke. Vi håller avstånd och undviker att ses för att vi bryr oss om varandra.

Stor och liten - INSTällt

"Stor och liten" är en grupp av föräldrar och barn som brukar samlas vid församlingshemmen i Floby, Kinneved och Åsarp. Vi leker, fikar, promenerar och samtalar.

Barnrytmik - INSTÄLLT

Barnrytmik erbjuds i Kinneved och Floby för 4-5-åringar. Det blir ca 45 minuters sång och lek. Ett kul pass där leken stöder sånginlärningen. Till barnrytmiken vill vi att man anmäler sig till Åsa Johansson (se nedan) senast den 19/8. Vi träffas på tisdagar klockan 17.00–17.45 i Floby Kyrkans hus och på onsdagar klockan 16.00–16.45 i Kinneveds församlingshem.

Miniorer (Årskurs F–3) - INSTÄLLT

Miniorerna i Odensberg är en ny grupp, som träffas i Equmeniakyrkan på onsdagar direkt efter skolan. Vi hämtar vid skolan klockan 13.00 och träffen pågår sedan
till klockan 14.30. Anmälan till Linn Lager Alvarsson (se nedan) senast den 19/8.

Miniorerna i Åsarp fortsätter som tidigare, d.v.s på måndagar klockan 13.00–16.00. Anmälan till Åsa Johansson (se nedan) senast den 19/8.

Miniorerna i Kinneved träffas på torsdagar i Kinneveds församlingshem klockan 16:30–18:00.

Miniorerna i Floby har en ny tid: måndagar klockan 13.00–16.00. Vi hämtar vid skolan. Anmälan till Linn Lager Alvarsson (se nedan) senast den 19/8. Vissa gånger kommer gruppen vara på Tveten.

Läger? Vi planerar för övernattningar med miniorgrupperna men tiden får utvisa om det blir möjligt.

Fritidsgårdar - INSTÄLLT

Fritidsgården i Odensberg startar upp igen. Dit är alla elever i årskurs 4–6 välkomna. Vi träffas i Equmeniakyrkan på onsdagar efter skolan, klockan 15.00–17.00.

Fritidsgården i Åsarp (i församlingshemmet) gör också en nystart. Dit är alla elever i årkurs 7–9 välkomna. Vi träffas på måndagar klockan 18.00–20.00. Kom och var med! Intresset under de tre första veckorna (35–37) avgör om vi fortsätter.

Juniorer (Årskurs 4–6) - INSTÄLLT

Juniorgruppen i Kinneved har en ny tid: torsdagar klockan 15–16.30. Vi börjar med drop-in-mellanmål från klockan 14.30.

Juniorerna i Floby träffas på tisdagar klockan 15.30–17.00 med drop-in-fika från 15.00.

Juniorerna i Åsarp träffas direkt efter skolan på måndagar (d.v.s. omkring klockan 14.30) och håller på till klockan 16.30.