En kvinna sitter och tittar på och pratar med en bebis på sin iPad.

Församlingarna Fässberg, Kållered och Stensjön finns för dig som bor, arbetar eller är på besök i Mölndal och Kållered. Välkommen!

Nyheter Svenska kyrkan Mölndal

Scrolla ner för att se nyheter för Fässbergs, Kållereds och Stensjöns församlingar.

Det finns just nu ett stort behov av hygienartiklar. Kan du tänka dig att skänka? Det finns korgar i Fässbergs församlingshem för dig som vill lämna. Eller om du vill sätta in pengar på diakonins gåvokonto swishnummer 123 410 24 30.

Akut behov! Kan du skänka hygienartiklar?

Orgeln i Fässbergs kyrka ljussatt med grönt, lila och blått

Orgeldans på februarilovet

Du får lära dig olika danssteg och prova på bl.a. robotdans till orgelmusik som spelas live. Stensjökyrkan 16 februari kl 14:00-14:30 och Fässbergs kyrka 18 februari kl 18:00-18:30. Anmälan. Vi följer FHM restriktioner.

Ni har gjort skillnad för många av Mölndals invånare! TACK!

Hjärtligt TACK!

Vi vill rikta ett hjärtligt tack till de fantastiska företag, verksamheter och privatpersoner som har hjälpt oss att bidra till ett varmare Mölndal genom sina gåvor, stöd eller tjänster. Ni har gjort skillnad för många av Mölndals invånare! TACK!

Anmäl dig till bibelskolan

Måndagar 18:30 i Fågelbergskyrkan. Till att börja med är bibelskolan digital tills restriktionerna medger att vi kan samlas fysiskt. Både för dig som är nyfiken på kristen tro och för dig som önskar mer fördjupning. Anmälan snarast.

En ensam röd stol står ute på en gata.

Hur många får plats?

Alla kyrkor och kapell ses hela tiden över med hänvisning till de riktlinjer som ges om antal och avstånd. Här hittar du information om hur många som får plats i våra kyrkor och lokaler. Just nu gäller att 20 personer + personal (medverkande) får närvara vid begravningar. Inga gudstjänster firas med närvarande församling. För dop och vigslar gäller 8 personer + personal (medverkande).

Vill du också vara med och bidra? Lämna dina skänkta varor i församlingshemmet eller skicka in pengar till gåvokonto Swish 123 410 24 30 eller bg 5344-7876.

Tack för bidrag!

Nyheter Fässbergs församling

Nyheter Kållereds församling

Nyheter Stensjöns församling

Nyheter Kyrkogård-Begravning

Har du inte möjlighet att själv ta dig till kyrkogården och tända ljus går det att tända ett digitalt ljus på Svenska kyrkans bönewebb.

Act Svenska kyrkan - Internationellt arbete

Om Svenska kyrkan Mölndal

Församlingsexpedition och kansli

Mer om Svenska kyrkan Mölndal

Telefontid: mån-tors 09-12, 13-15 och fre 09-12. Besök (mån-tors 09-12, 13-15 och fre 09-12): Terrakottagatan 3B, 43142 Mölndal. Faktureringsadress: Fack 77800936, Box 15018, 75015 Uppsala. Organisationsnr: 252003-0202.