Församlingarna Fässberg, Kållered och Stensjön finns för dig som bor, arbetar eller är på besök i Mölndal och Kållered. Välkommen!

Nyheter i Svenska kyrkan Mölndal

Scrolla ner för att se nyheter för Fässberg, Kållered och Stensjöns församlingar.

Nu kan du enkelt hitta tid och plats för dop i Fässberg, Kållered och Stensjöns församlingar i sökfunktionen här.

Boka dop på webben!

Vill du också vara med och bidra? Lämna dina skänkta varor i församlingshemmet eller skicka in pengar till gåvokonto Swish 123 410 24 30 eller bg 5344-7876.

Tack för bidrag!

Matvaror

Nya rutiner för matutdelning

Boende i Mölndal kan ta kontakt med diakonerna om du behöver hjälp med mat. Endast de som har talat med diakonerna och fått en tilldelning kan komma.

En 8-sidig bilaga från Svenska kyrkan Mölndal delades ut med Mölndals-Posten 28 maj. Går även att hämta i alla våra öppna kyrkor och lokaler.

Sommartidningen är här

Under hela sommaren samlar Act Svenska kyrkan in pengar till verksamheter över hela jorden, för att hjälpa drabbade under Coronapandemin.

#kaffemedhopp

Svenska kyrkan Mölndal avser att varsamt öppna dörrarna för gudstjänster i kyrkorummen igen. Vi vill möjliggöra för människor att få fira sin gudstjänst igen, tillsammans med församlingen.

Omsorgsfullt öppnande av gudstjänsterna

Tisdag 15 september, Fässbergs kyrka, Mölndal. Rebecka Åhlund håller föredrag 18:30

Jag som var så rolig att dricka vin med

Pilgrimsvandring på Katarinaleden. Riseberga - Vadstena 18-24 maj 2020.

Pilgrimsvandring Fässberg - Kållered

Söndag 30 augusti kl 9-16. Anmälan senast 21 augusti. Ett samarbete med pilgrimscentrum i Masthuggskyrkan.

Lördag 19 september. Orgelhappening. Förmiddag - orgelsaga för alla åldrar (3 tillfällen). Anmälan.  Eftermiddag Orgelworkshop "Orgel möter Synth" för ungdomar (12-20-åringar) (3 tillfällen med avslutande konsert.) Anmälan.

Orgelhappening Fässbergs kyrka

Lördag 19 september. Orgelhappening. Förmiddag - orgelsaga för alla åldrar (3 tillfällen). Anmälan. Eftermiddag Orgelworkshop "Orgel möter Synth" för ungdomar (12-20-åringar) (3 tillfällen med avslutande konsert.) Anmälan.

Nyheter i Fässbergs församling

Nyheter i Kållereds församling

Nyheter i Stensjöns församling

Nyheter Kyrkogård-Begravning

Församlingsexpedition och kansli

Mer om Svenska kyrkan Mölndal

Telefontid: mån-tors 09-12, 13-15 och fre 09-12. Besök (mån-tors 09-12, 13-15 och fre 09-12): Terrakottagatan 3B, 43142 Mölndal. Faktureringsadress: Fack 77800936, Box 15018, 75015 Uppsala. Organisationsnr: 252003-0202.