Foto: https://www.svenskakyrkan.se/gava​

Församlingarna Fässberg, Kållered och Stensjön finns för dig som bor, arbetar eller är på besök i Mölndal och Kållered. Välkommen!

Nyheter Svenska kyrkan Mölndal

Scrolla ner för att se nyheter för Fässbergs, Kållereds och Stensjöns församlingar.

Fredag 2 april går vi från Stensjökyrkans entré kl 12:30 en korsvandring till Fågelbergskyrkan och avslutar där ca kl 15. Ingen anmälan.

Korsvandring på långfredagen 2 april

Om vädret tillåter kommer vårstädningen på kyrkogårdarna igång vecka 11.

Vårstädning på kyrkogårdarna 2021

Om vädret tillåter kommer vårstädningen på kyrkogårdarna igång vecka 11.

Getty Images

Digital föreläsning Asylrätten för kvinnor

Digital föreläsning måndag 8 mars kl 9:30-12:00 med jurist Siri Sandin från Asylrättscentrum. Anmälan senast 4 mars 2021.

Rösträkning i Luleå domkyrkoförsamling på kvällen efter kyrkovalet 2017.

Jobba i kyrkovalet

Nu söker valnämnden i Svenska kyrkan Mölndal, valförrättare och röstmottagare som kan jobba den 19 september när det är kyrkoval. Obligatorisk utbildning samt arvode ingår. Lämna intresseanmälan här.

Det finns just nu ett stort behov av hygienartiklar. Kan du tänka dig att skänka? Det finns korgar i Fässbergs församlingshem för dig som vill lämna. Eller om du vill sätta in pengar på diakonins gåvokonto swishnummer 123 410 24 30.

Akut behov! Kan du skänka hygienartiklar?

En ensam röd stol står ute på en gata.

Hur många får plats?

Alla kyrkor och kapell ses hela tiden över med hänvisning till de riktlinjer som ges om antal och avstånd. Här hittar du information om hur många som får plats i våra kyrkor och lokaler. Just nu gäller att 20 personer + personal (medverkande) får närvara vid begravningar. Inga gudstjänster firas med närvarande församling. För dop och vigslar gäller 8 personer + personal (medverkande).

Vill du också vara med och bidra? Lämna dina skänkta varor i församlingshemmet eller skicka in pengar till gåvokonto Swish 123 410 24 30 eller bg 5344-7876.

Tack för bidrag!

Nyheter Fässbergs församling

Nyheter Kållereds församling

Nyheter Stensjöns församling

Nyheter Kyrkogård-Begravning

Har du inte möjlighet att själv ta dig till kyrkogården, går det att be en bön eller tända ett digitalt ljus på Svenska kyrkans bönewebb.

Act Svenska kyrkan - Internationellt arbete

Om Svenska kyrkan Mölndal

Församlingsexpedition och kansli

Mer om Svenska kyrkan Mölndal

Telefontid: mån-tors 09-12, 13-15 och fre 09-12. Besök (mån-tors 09-12, 13-15 och fre 09-12): Terrakottagatan 3B, 43142 Mölndal. Faktureringsadress: Fack 77800936, Box 15018, 75015 Uppsala. Organisationsnr: 252003-0202.