Kontakt

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Församlingarna Fässberg, Kållered och Stensjön finns för dig som bor, arbetar eller besöker Mölndal och Kållered. Välkommen!

Familjegudstjänst med musik av Laleh. Barn och vuxna sjunger tillsammans med kompband. Fässbergs kyrka söndag 25 september kl 11.

Musik av Laleh

Apelgårdens kyrka söndag 25 september kl 11

Håkan Fransson om Öckerömodellen

Ekumenisk mässa med diakoni i fokus. Håkan Fransson talar om drogförebyggande arbete enligt Öckerömodellen. Apelgårdens kyrka söndag 25 september kl 11

Kyrkoherde Susanne Rappmann predikar och Stensjökyrkans Flickkör sjunger i söndagens nattvardsgudstjänst i Stensjökyrkan kl 10.

Högmässa i Stensjökyrkan

Här är ett axplock av vad som händer i kyrkan den närmaste tiden och en genväg till vår kalender.

Aktuellt i kyrkan

Vill du boka dop, bröllop eller en lokal? Har du frågor om gudstjänster, verksamhet eller medlemskap? Söker du någon särskild? Här hittar du de kontaktuppgifter du behöver.

Kontakt

Söker du en medeltida kyrka att gifta dig i eller en nybyggd, prisbelönt lokal med högt i tak? En stor festsal eller ett litet rum för samtal? Vi är stolta över våra kyrkor och lokaler!

Kyrkor och lokaler

Ta chansen att fundera kring livets stora frågor om Gud, dig själv och världen. Under konfirmandtiden får du utforska livet på egen hand och i gemenskap med andra, i skratt och allvar, på läger och hemma.

Konfirmation

Vi vill tillsammans med dig vara en kyrka som angår, där livets stora och små frågor ryms. Vi finns för dig som bor, arbetar eller vistas i Mölndal-Kållered.

Om oss

Att vara kyrka tillsammans är att uppleva och dela livet i gemenskap. Att ge och att få. I stillhet och aktivitet.

Delta i aktivitet

Vi vill finnas till för människor i vardagen. Dop, konfirmation, vigsel och begravning är högtider som vi gärna delar. Vi vill också fira gudstjänst, visa omsorg och dela kristen tro med dig.

Tro och liv

Svenska kyrkan Mölndal består av tre församlingar –
Fässberg, Kållered och Stensjön – och har cirka 30 000 medlemmar.

Tre församlingar

Svenska kyrkan Mölndal består av tre församlingar – Fässberg, Kållered och Stensjön – och har cirka 30 000 medlemmar.

Vi bygger vår kyrka tillsammans,

Ideellt engagemang

Vi bygger vår kyrka tillsammans, det är ju vi som skapar den gemenskap där vi kan finna rum för såväl tro som tvivel. Som ideell medarbetare får du den hjälp, utbildning och stöd som du behöver.

Alla församlingars uppgift är att fira gudstjänst, bedriva undervisning samt utöva diakoni och mission. Svenska kyrkan Mölndal vill vara en angelägen, modig och närvarande kyrka.

Vårt uppdrag

Aktuellt från Svenska kyrkan Mölndal