Other languages with Google Translate

Vuxna

Vår vuxenverksamhet kretsar kring möten, gemenskap, inre och yttre hållbarhet. Hur går mina behov och vardagens krav ihop med min roll i samhället och i hela skapelsen.

Vad kan jag göra rent praktiskt här och nu? Kom med och lyssna, fundera, agera! Svenska kyrkan Mölndal erbjuder mötesplatser för samtal och debatt, bön och utbildning, vila och meditation.

Kållereds församlingshem. Onsdagar kl 12.00 ojämna veckor. Ingen anmälan.

Sopplunch, Kållereds församling

Kållereds församlingshem. Onsdagar kl 12.00 ojämna veckor. Ingen anmälan.

Torsdagar (se kalendern) kl 11-13 är det elvakaffe i Kållereds församlingshem på Hagabäcksleden 9.

Elvakaffe

Svenska kyrkan Mölndal har flera vuxenkörer med hundratals sångare runt om i Fässberg, Kållered och Stensjön.

Vuxenkörer

Gubbfrukost, soppluncher och kvällsmat!  Att träffas och äta tillsammans är ett bra sätt att finna gemenskap. Här kan du läsa mer om var, när och hur.

Mat & Prat

Gubbfrukost, soppluncher och kvällsmat! Att träffas och äta tillsammans är ett bra sätt att finna gemenskap. Här kan du läsa mer om var, när och hur.

Rörelse och vila, långpromenader och inre resor. Med Svenska kyrkan i Mölndal och Kållered finner du vägar för både kropp och själ.

Kropp & Själ

Föreläsningar och debatter, filmvisning och bibelgrupper. Kom en enstaka gång eller på alla träffar. Svenska kyrkan i Mölndal och Kållered erbjuder mycket för dig som är kulturintresserad och vill lära dig något nytt!

Kultur & Undervisning

Tycker du om att handarbeta och måla eller kanske ordna insamlingar och basarer? Svenska kyrkan i Mölndal och Kållered erbjuder mötesplatser för tillfälliga eller regelbundna grupper som vill arbeta och ge.

Arbeta & Ge

För dig som behöver dela tankar och prata med någon. Vi kan också erbjuda respektfulla samtal om din ekonomi eller stöd i kontakt med myndigheter.

Samtal och stöd

Vi bygger vår kyrka tillsammans,

Ideellt engagemang

Vi bygger vår kyrka tillsammans, det är ju vi som skapar den gemenskap där vi kan finna rum för såväl tro som tvivel. Som ideell medarbetare får du den hjälp, utbildning och stöd som du behöver.