Foto: Paula Jessen Andrée

Fågelbergsträffen

Andakt och smörgåslunch, torsdagar kl 12 i Fågelbergskyrkan, Östra Falkgatan 9.

Fågelbergsträffen

Torsdagar kl. 12-14 i Fågelbergskyrkan (Östra Falkgatan 9).

Alla daglediga är välkomna till middagsbön, måltid och god gemenskap.

Vid frågor om mat och program kontakta Ulrica Kardborn. Om du önskar vegetariskt, laktos - eller glutenfritt - så hör av dig på måndagen innan så ordnar vi ett bra alternativ till dig.

Pris för lunchen är 50 kronor.

För aktuellt program, se kalendern.

En ung kille sitter i en stol och håller på med mobiltelefonen.

Temakväll 13 september 2022 ”Att navigera genom livet med min tonåring”.

Temakväll: Pamela Sjödin-Campbell talar om ”Att navigera genom livet med min tonåring”. Tisdag 13 september kl 18:30. Stensjökyrkan.

Någon häller upp kaffe från en blommig termos till någon som håller fram sin kopp.

Stensjöträffen & Fågelbergsträffen sommaren 2022

Stensjöträffen ses onsdagar kl 12-13. Fågelbergsträffen ses torsdagar kl 12-13. Se kalendern för eventuella ändringar.

Samtalsgrupp för kvinnor hösten 2022

Första samling hösten 2022 kommer bli onsdag 7 september och efter det kommer vi mötas varannan onsdag (jämna veckor) klockan 19:00-21:00. Sista samling innan jul blir onsdag 14 december. Någon enstaka gång kan det hända att vi får byta onsdag, men då meddelar vi detta i gruppen.

En adventsstjärna lyser i ett fönster.

Retreat i Fågelbergskyrkan 10 december

Dagretreat i Fågelbergskyrkan. Lördag 10 december ca kl 9:00-18:00. Anmälan.

Löv i alla höstens färger ligger i en vattenpöl.

Retreat i Fågelbergskyrkan 17 september Pilgrimstema

Dagretreat i Fågelbergskyrkan. Lördag 17 september ca kl 9:00-18:00. Pilgrimstema. Anmälan. Pilgrimsvandring från Kållereds kyrka till Fågelbergskyrkan.

Vill du vara med i en hemgrupp?

Längtar du efter gemenskap i ett lite mindre sammanhang där det finns plats för att prata om tro kring en öppen Bibel, dela livet med varandra och be för varandra?

Konfirmander paddlar kanot.

Stensjön

I Stensjöns församling finns en stor öppenhet för att diskutera angelägna samhällsfrågor och mod att tala det som kan uppfattas som kontroversiellt. Navet i församlingslivet är högmässan klockan 10 varje söndag. Det finns också ett rikt musikliv där fler än 200 körsångare möts varje vecka i någon av de två kyrkorna, Stensjökyrkan och Fågelbergskyrkan.