Foto: Magnus Aronson/IKON

Studier & Samtal

Gå en kurs för livet eller delta i enkla livsnära samtal! Svenska kyrkan Mölndal erbjuder bibelkurser och samtalsgrupper för olika skeden av livet.

nyheter

För dig som är egenföretagare/småföretagare i Mölndal. Nu ställer vi om Afternoon tea till samtal two-by-two istället. Du kan beställa samtal med Ingela Bergström när det passar dig. Vi hoppas kunna återuppta Afternoon tea till våren med fysiska träffar. Afternoon tea sker i samarbete med Företagarna i Mölndal.

Afternoon tea för dig med enskild firma

Du är inbjuden till samtal om va som är viktigt på riktigt. Alpha.

Alpha

För alla som vill fundera kring livet och dess mening. Kvällskurs elva gånger, med start 9 mars. Anmälan. Eller onlinekurs på dagtid, med start 21 januari. Anmälan.

För alla som vill fundera kring livet och dess mening. Kurs elva gånger, med start 21 januari kl 13:00. Onlinekurs - Anmälan.

Alpha på dagtid online

Fässbergs församlingshem. Måndagar 18:00-20:00

Bibelgrupp Fässberg

Fässbergs församlingshem. Måndagar 18:00-20:00

En  fortsatt vandring genom bibeln. Bibelskola våren och hösten 2021. Just nu är bibelskolan endast digital och föreläsningarna går att lyssna på i efterhand via webbsidan "Söndag hela veckan".

Bibelskola Den stora berättelsen år två - endast digital

En fortsatt vandring genom bibeln. Bibelskola våren och hösten 2021. Just nu är bibelskolan endast digital och föreläsningarna går att lyssna på i efterhand via webbsidan "Söndag hela veckan".

Bön i Fässberg

Ta en paus mitt i allt! Måndagar kl 8.45-9.00 samt måndagar och tisdagar kl 12.00-12.15 är det bön i Fässbergs kyrka.

Bön i bil

Bönekurs

Välkommen att gå en bönekurs i Stensjökyrkan våren 2021. Kursen är onsdagar i 8 veckor start 7 april. Vid frågor kontakta Solveig. Anmälan. Ingen avgift.

Apelgårdens kyrka, Kållered. Söndageftermiddagar kl 13 - ca 16.30. För datum, se kalendern. Anmälan.

Filmosofi i Apelgården

Utställningen Gränsland scen - Jesus predikar

Gränsland

I Krokslättskyrkan finns den prisbelönta konsthantverksutställningen Gränsland med scener ur både gamla och nya testamentet. Besök en guidad visning! Anpassade visningar för både barn, ungdomar och vuxna.

Hör av dig om du är intresserad av att gå en kurs. Vi startar en kurs när vi fått en tillräckligt stor grupp.

Intro - Introduktionskurs i kristen tro

Fässbergs kyrka, måndagar kl 09.00-09.30.

Kristen djupmeditation

Fässbergs kyrka, måndagar kl 09.00-09.30.

Verksamheten är inställd till vidare.
Onsdagar kl 13 på Café Möllan

Livscafé Möllan

Verksamheten är inställd till vidare. Onsdagar kl 13 på Café Möllan

Ljus i skogsglänta

Livssamtal

Livsberättelser och utmaningar. Vägar framåt. Samtal i tolvstegsprogrammets anda. Fässbergs församlingshem, varannan onsdag kl 19-21.

Livsstegen - ett andligt program i tolv steg för dig som vill personlig utveckling och existentiell hälsa.

Livsstegen