Foto: Magnus Aronson/IKON

Studier & Samtal

Gå en kurs för livet eller delta i enkla livsnära samtal! Svenska kyrkan Mölndal erbjuder bibelkurser och samtalsgrupper för olika skeden av livet.

nyheter

Afternoon tea för dig med enskild firma

För dig som är egenföretagare/småföretagare i Mölndal. Nu ställer vi om Afternoon tea till samtal two-by-two istället. Du kan beställa samtal med Ingela Bergström när det passar dig. Vi hoppas kunna återuppta Afternoon tea till våren med fysiska träffar. Afternoon tea sker i samarbete med Företagarna i Mölndal.

Du är inbjuden till samtal om va som är viktigt på riktigt. Alpha.

Alpha

För alla som vill fundera kring livet och dess mening. Kvällskurs elva gånger, start 14 september 2021. Anmälan.

Bibelgrupp Fässberg

Fässbergs församlingshem. Varannan måndag kl 18:30-21:00.

Aposteln Paulus mamma säger till Paulus: När du är klar med dina brev till Romarna, Krinterna, Efesierna, kan du väl göra din mamma glad? Skriv till en flicka!

Bibelskolan "Den stora berättelsen" fortsätter

En fortsatt vandring genom bibeln. Bibelskola hösten 2021 har temat Paulus brev. Fågelbergskyrkan, måndagar kl 18.30-20.30

Bokcirkel i Fässberg: Hemvägen

Bokcirkel i Fässbergs församlingshem. Vi läser boken "Hemvägen" av Åsa Molin, om livet med Gud mot en allt större enkelhet. Två grupper: tisdagar en gång i månaden kl 13 och kl 14:30. Ett par platser kvar i varje grupp. Anmälan.

Bön i Fässberg

Ta en paus mitt i allt! Måndagar och onsdagar kl 8.45-9.00 samt måndagar och tisdagar kl 12.00-12.15 är det bön i Fässbergs kyrka.

Filmosofi i Matildasalen

Kållereds församlingshem, Hagabäcksleden 9 (vid biblioteket). Söndag 10/10 och 7/11 kl 13.30-17.00.

Utställningen Gränsland scen - Jesus predikar

Gränsland

I Krokslättskyrkan finns den prisbelönta konsthantverksutställningen Gränsland med scener ur både gamla och nya testamentet. Besök en guidad visning! Anpassade visningar för både barn, ungdomar och vuxna.

Intro - Introduktionskurs i kristen tro

Hör av dig om du är intresserad av att gå en kurs. Vi startar en kurs när vi fått en tillräckligt stor grupp.

Kristen djupmeditation

Fässbergs kyrka, måndagar kl 09.00-09.30.

Kvinnocafé i Fässbergs kyrka

Måndagar kl 13:00-15:00

Ljus i skogsglänta

Livssamtal

Livsberättelser och utmaningar. Vägar framåt. Samtal i tolvstegsprogrammets anda. Fässbergs församlingshem, varannan onsdag kl 19-21.

Livsstegen

Livsstegen - ett andligt program i tolv steg för dig som vill personlig utveckling och existentiell hälsa.

Mansgruppen i Stensjön

Mansgruppen är en samtalsgrupp för män i alla åldrar baserad på samtalsmetodiken VuxenDialog. Vi träffas varannan onsdag, jämna veckor, kl 19.15 i Glasbergsskolan.