Foto: Anders Mellquist

Stensjöträffen

Gemenskapsträff med program, andakt och lunch. Onsdagar kl 12-14 i Stensjökyrkan, Gunnebogatan 18.

Stensjöträffen

Kom och dela gemenskap, middagsbön, måltid och program!

Onsdagar kl 12-14 i Stensjökyrkan, (Gunnebogatan 18)

Kom och dela gemenskap, middagsbön, måltid och program (se kalendern nedan). Vid frågor om mat och program kontakta Anna Sophia Bonde. Om du önskar vegetariskt, laktos - eller glutenfritt - så hör av dig på måndagen innan så ordnar vi ett bra alternativ till dig.

Pris för lunchen är 50 kronor.

Stensjöträffen hösten 2022

Nu är det snart dags för Stensjöträffen hösten 2022!

En ung kille sitter i en stol och håller på med mobiltelefonen.

Temakväll 13 september 2022 ”Att navigera genom livet med min tonåring”.

Temakväll: Pamela Sjödin-Campbell talar om ”Att navigera genom livet med min tonåring”. Tisdag 13 september kl 18:30. Stensjökyrkan.

Någon häller upp kaffe från en blommig termos till någon som håller fram sin kopp.

Stensjöträffen & Fågelbergsträffen sommaren 2022

Stensjöträffen ses onsdagar kl 12-13. Fågelbergsträffen ses torsdagar kl 12-13. Se kalendern för eventuella ändringar.

Samtalsgrupp för kvinnor hösten 2022

Första samling hösten 2022 kommer bli onsdag 7 september och efter det kommer vi mötas varannan onsdag (jämna veckor) klockan 19:00-21:00. Sista samling innan jul blir onsdag 14 december. Någon enstaka gång kan det hända att vi får byta onsdag, men då meddelar vi detta i gruppen.

Löv i alla höstens färger ligger i en vattenpöl.

Retreat i Fågelbergskyrkan 17 september Pilgrimstema

Dagretreat i Fågelbergskyrkan. Lördag 17 september ca kl 9:00-18:00. Pilgrimstema. Anmälan. Pilgrimsvandring från Kållereds kyrka till Fågelbergskyrkan.

En adventsstjärna lyser i ett fönster.

Retreat i Fågelbergskyrkan 10 december

Dagretreat i Fågelbergskyrkan. Lördag 10 december ca kl 9:00-18:00. Anmälan.

Vill du vara med i en hemgrupp?

Längtar du efter gemenskap i ett lite mindre sammanhang där det finns plats för att prata om tro kring en öppen Bibel, dela livet med varandra och be för varandra?

Konfirmander paddlar kanot.

Stensjön

I Stensjöns församling finns en stor öppenhet för att diskutera angelägna samhällsfrågor och mod att tala det som kan uppfattas som kontroversiellt. Navet i församlingslivet är högmässan klockan 10 varje söndag. Det finns också ett rikt musikliv där fler än 200 körsångare möts varje vecka i någon av de två kyrkorna, Stensjökyrkan och Fågelbergskyrkan.