Kontakt

Svenska kyrkan Mölndal Besöksadress: Fässbergs församlingshem, Terrakottagatan 3b, 43142 Mölndal Telefon: +46(31)7619300 E-post till Svenska kyrkan Mölndal

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Om Svenska kyrkan Mölndal

Vi vill tillsammans med dig vara en kyrka som angår, där livets stora och små frågor ryms. Vi finns för dig som bor, arbetar eller vistas i Mölndal-Kållered.

Vi vill vara en kyrka som angår – en kyrka buren av många. En kyrka där vi finns för varandra genom hela livet – både speciella dagar, i glädje och sorg, och alldeles vanliga dagar. En kyrka där vi möts i gudstjänst och vid fikabord, i stillhet och i sång, små som stora.

Svenska kyrkan Mölndal (Mölndals pastorat) består av tre församlingar – Fässberg, Kållered och Stensjön – och har cirka 30 000 medlemmar.

Här hittar du mer om sådant som är gemensamt för hela Svenska kyrkan.