Other languages with Google Translate

När vi har lediga tjänster hos Svenska kyrkan Mölndal hittar du dem här.

En erfaren medarbetare har gått i pension och vi söker nu dig som vill ta över denna viktiga roll. Urval och intervjuer sker löpande.

Administratör 100 %

Sommarungdomar sökes till Mölndals kyrkogårdar. Period mellan 10 juni och 25 augusti 2019. Ansökan snarast.

Sommarungdomar till kyrkogårdarna

Vi söker en präst som vill vara just präst, som vill ägna sin arbetstid åt centrala uppgifter som gudstjänst, själavård och konfirmander. Placering i Stensjöns församling, Mölndals pastorat. Ansökan och intervjuer sker löpande.

Präst 100% Stensjöns församling

Detta är något för dig som tillsammans med diakonerna på plats vill bygga och utveckla diakonin i Mölndal och Kållered. Tjänsten är ny och på heltid. Ansökan och intervjuer sker löpande.

Diakonal samordnare Svenska kyrkan Mölndal

Den här tjänsten är intressant för dig som vill arbeta med ungdomar både i grupper, öppen verksamhet och konfirmander. Tjänsten är en heltid. Ansökan och intervjuer sker löpande.

Församlingspedagog, Stensjöns församling

Du har ett tillsynsansvar för fastigheterna i församlingen, två kyrkor och ett församlingshem. Arbete på gudstjänster och vid förrättningar både vardag som helg. Tjänsten är heltid.

Vaktmästare, Kållereds församling

Vi söker en församlingspräst till Kållereds församling. Du får ansvar för gudstjänst, konfirmander samt asyl- och flyktingverksamheten. Ansökan och intervjuer sker löpande.

Präst 100 % Kållereds församling