Glada ungdomar utanför kyrka, sommarbild
Foto: Alex & Martin/IKON

Ungdom

Svenska kyrkan Mölndal har mycket verksamhet för unga med både öppna grupper, enstaka evenemang och kurser för dig som vill delta i aktiviteter före, under och efter din konfirmationstid.

Aktuellt och på gång!

Ungdomsgrupper och ledare:

Fässbergs församling

Fässbergs ungdomskör

Fässbergs kyrka. Söndag cirka en gång i månaden kl 13:00-14:30

Gotlandskonfa, Fässberg 2021-2022

Varannan onsdag kl 16:30-19:00. Fässbergs församlingshem. Konfirmation 21 eller 28 maj 2022 Fässbergs kyrka.

Hänget

Öppen ungdomsgrupp för dig som är 13 år eller äldre. Onsdagar 19-21.30 i Fässbergs församlingshem.

Idrekonfa, Fässberg 2021-2022

I snitt en lördag i månaden (några söndagar). Fässbergs församlingshem. Konfirmation 14 maj 2022 Fässbergs kyrka.

Konfirmationsläger på stiftsgården i Undersvik sommaren 2019

Konfirmation – tankar om Gud och livet

Här finns information om vilka konfirmationsgrupper som finns 2021-2022. Anmälan sker här.

Reload - ungdomsgrupp för åk 7 och uppåt

Vi behöver ladda om våra batterier ibland - inte bara våra egna mobiler utan även vårt hjärta och själ. Tisdagar kl 18-20:30, jämna veckor, i Fässbergs församlingshem, Mölndals centrum. För och efterhäng från kl 16-21.

Resa till Taizé, Frankrike

En fantastisk möjlighet efter din konfirmation. 30 juli-8 augusti 2022. Anmälan innan 1 februari 2022 för att få det lägre priset (sedan går priset upp).

SKU Fässberg

Svenska Kyrkans Unga i Fässbergs församling. Här hittar du uppgifter till styrelsen och länk till Instagram.

Sommarkonfa 2021-2022, Fässberg

Vecka 25-27 sommaren 2022, samt enstaka träffar under året. Konfirmation 9 juli 2022 Fässbergs kyrka.

Ung ideell i Fässbergs församling

Vill du vara med och göra världen lite bättre? Vill du hitta vänner för livet? Vill du ha ett uppdrag i kyrkan?

Kållereds församling

Stensjöns församling

Samtal

Någon att tala med?

Johanna Risenfors Lindmark snapchat

Väntetiderna till BUP och UMO kan många gånger vara långa, men i kyrkan kan vi ofta ordna samtal snabbare. Vänd dig till någon av ungdomsledarna/pedagogerna för hjälp att hitta rätt eller hör av dig direkt till någon präst eller diakon i din församling.

Alla anställda ledare till tillgängliga för samtal, du hittar kontaktuppgifter längre ner.

Johanna Risenfors Lindmark hittar du också på snapchat.

Unga ledare

Parallellt med en ledarutbildning är du med årets konfirmander, i ett integrationsprojekt eller en lovsångsgrupp. För dig som är konfirmerad.
Kontakta:

Hanna Bothén (Fässberg) 0738-520465
Åsa Regnell Hornbrink (Kållered) 0738-520375
Kristin Watrous (Stensjön) 0738-520472

Skola

Vi vill vara en resurs för skolorna i kommunen och besöker regelbundet högstadieskolor.

Ledare och ansvariga:

Johanna Risenfors Lindmark