Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Unga

Svenska kyrkan Mölndal har en av de största ungdomsverksamheterna i Göteborgs stift med både öppna grupper, enstaka evenemang och kurser för dig som vill delta i aktiviteter före, under och efter din konfirmationstid.

Unga ledare (konfirmandfadder)

För dig som vill vara och hjälpa till i konfirmandarbetet som ung ledare, kontakta Hanna Bothén (Fässberg), Ammi Jonsson (Kållered) eller Johannes Imberg (Stensjön)

SKUFF Svenska kyrkans Unga Fässbergs församling

Istället

för dig som är/har varit del av Svenska kyrkan Mölndals ungdomsverksamhet
Fässbergs församlingshem, onsdagar kl 19-22 (på loven under terminerna ofta extraöppet), fika, umgås, spela spel, ibland temakvällar med t ex bakning, quizkväll eller våffeldagsmys, kontakt Hanna Bothén eller Filip Johansson

Svenska kyrkans Unga i Kållered

de kallar oss hjältar! från 13 år

Är du nästa hjälte? Personer från då och nu har spelat stor roll för människan. Vi kommer att träffa en del av dem. Äta deras mat, fika deras bakverk, pröva deras kläder och lyssna på deras musik. Vi prövar deras uppfinningar. För dig som är 13 år och uppåt.
Apelgårdens kyrka, torsdagar kl 18.30 (Knäckepilsvägen 32, Kållered)
Start: 7 sept. Kontakt: Mattias Henningsson 031-761 93 75, sms 0738-52 03 75.

Svenska Kyrkans Unga Stensjön

Ungdomsgruppen, 15-20 åR, start 14 sept

Välkommen till ungdomsgruppen i Stensjöns församling!
Ungdomsgruppen är en samlingsplats för dig i åldern 15-20 år. Vi träffas i regel på torsdagar kl. 18:30-21:00 i Fågelbergskyrkan. Kvällarna inleds med fika eller mat och fortsätter med gemenskap och någon aktivitet eller tema.

Kontakt: Karl Åberg, 0738-520472, Karl Åberg

Körer, Unga vaktmästare, Gränsland & Samtal

Unga vaktmästare

Fässbergs församling, kontakt Christofer Rogestedt
Stensjöns församling, kontakt Sven Martinsson

Ungdomskör

Stensjökyrkan, från årskurs 6 och uppåt, tisdagar kl 17.15-18.15, kontakt Birgitta Landgren

Gränsland

Krokslättskyrkan, guidade visningar för skolklasser, konfirmander och andra ungdomsgrupper, kontakt Lena Forsberg

Någon att tala med?

Väntetiderna till BUP och UMO kan många gånger vara långa, men i kyrkan kan vi ofta ordna samtal snabbare. Vänd dig till ungdomsledarna/pedagogerna för hjälp att hitta rätt eller hör av dig direkt till någon präst eller diakon i din församling.