Other languages with Google Translate

Ungdom

Svenska kyrkan Mölndal har mycket verksamhet för unga med både öppna grupper, enstaka evenemang och kurser för dig som vill delta i aktiviteter före, under och efter din konfirmationstid.

Aktuellt och på gång!

Vi behöver ladda om våra batterier ibland - inte bara våra egna mobiler utan även vårt hjärta och själ. Måndagar kl 18-20, jämna veckor, i Fässbergs församlingshem, Mölndals centrum.

Reload - ungdomsgrupp för åk 7

Följ med Kållereds konfirmander på bussresa 3 – 8 april 2020 som reser till Berlin för att uppleva en stad, vars historia berättar om makt, grymhet, förtryck och lidande men också om solidaritet, upprättelse, försoning och utveckling.

Berlin – med Kållereds församling

Apelpax

En vandring genom bibeln. Bibelskola våren och hösten 2020. Måndagar kl 18.30-20.30 i Fågelbergskyrkan.

Bibelskola Den stora berättelsen

Vill du vara med och göra världen lite bättre? Vill du hitta vänner för livet? Vill du ha ett uppdrag i kyrkan?

Ung ideell i Fässbergs församling

I snitt en lördag i månaden (några söndagar). Fässbergs församlingshem. Konfirmation 6 juni 2020 Fässbergs kyrka.

Idrekonfa, Fässberg

Varannan onsdag kl 16:30-19:00, Fässbergs församlingshem. Konfirmation 23 eller 30 maj i Fässbergs kyrka.

Pariskonfa, Fässberg

Torsdagar jämna veckor kl 16:30-19:00. Apelgårdens kyrka. Konfirmation 16 maj 2020.

Berlinkonfirmand, Kållered

Enstaka träffar i Stensjökyrkan utöver lägren på Åh Stiftsgård. Läger: 6-8 sept, 29 nov - 1 dec, samt två lägertillfällen på våren. Konfirmation Lördag 9 maj 2020, Stensjökyrkan.

Lägerkonfirmation, Stensjön

Torsdagar varannan vecka 16:30-19:00, Fågelbergskyrkan. Konfirmation 30 maj 2020 i Stensjökyrkan.

ES-EM-MÄSS, Stensjön

Unga ledare

Parallellt med en ledarutbildning är du med årets konfirmander, i ett integrationsprojekt eller en lovsångsgrupp. För dig som är konfirmerad.
Kontakta:

Svenska kyrkans Unga Fässbergs församling

HÄNGET

Öppen ungdomsgrupp för dig som är 13 år eller äldre.
Fässbergs församlingshem, onsdagar kl 19-22 (på loven under terminerna ofta extraöppet), fika, umgås, spela spel, ibland temakvällar med t ex bakning, quizkväll eller våffeldagsmys.
Kontakt: Olof Hornby 0738-52 04 17

Svenska kyrkans Unga i Kållered

apelpax

Ungdomsgrupp i Apelgårdens kyrka. För dig mellan 14-19 år. Torsdagar 19:30-21:00. Kontakt: Åsa Regnell Hornbrink 0738-520375.

Svenska Kyrkans Unga Stensjön

Ungdomsgruppen

För dig mellan 15 och 20 år.
En samlingspunkt med tre element: mat, aktivitet och andakt.
Vi träffas på torsdagar kl 18.30-21.00 i Fågelbergskyrkan.
Kontakt: Kristin Watrous 0738-520472.

Unga vaktmästare

Stensjöns församling, kontakt Sven Martinsson

Skola

Vi vill vara en resurs för skolorna i kommunen och besöker regelbundet högstadieskolor.

Samtal

Någon att tala med?

Väntetiderna till BUP och UMO kan många gånger vara långa, men i kyrkan kan vi ofta ordna samtal snabbare. Vänd dig till någon av ungdomsledarna/pedagogerna för hjälp att hitta rätt eller hör av dig direkt till någon präst eller diakon i din församling.

Ledare och ansvariga:

Linus Andersson

Trainee

Mer om Linus Andersson

Trainee Fässbergs församling (Ungdomar)

Klara Jessen

Trainee

Mer om Klara Jessen

Trainee Fässbergs församling (Barn & Familj)