Reload - ungdomsgrupp för åk 7 och uppåt

Vi behöver ladda om våra batterier ibland - inte bara våra egna mobiler utan även vårt hjärta och själ. Tisdagar kl 18-20:30, i Fässbergs församlingshem, Mölndals centrum under skolåret. För- och efterhäng från kl 16-21.

”Reload” - en ungdomsgrupp för skolans årskurs 7 och uppåt. Tisdagar under skolåret i Fässbergs församlingshem, Mölndals centrum.

Vi behöver ladda om våra batterier ibland - inte bara våra egna mobiler utan även vårt hjärta och själ. Och det bästa sätt vi kan göra det på är ju med varandra i gruppen och med Jesus.

Fika, Jesus och gemenskap

Alla från årskurs 7 och uppåt är välkomna!  Vi träffas i Fässbergs Församlingshem, i Ungdomslokalerna ”Hägnet”, Terrakottagatan 3B i Mölndal, tisdagar under skolåret kl. 18-20.30. Det är också för- och efterhäng från kl 16-21. Ibland har vi också lovaktiviteter och läger.

För mer info kontakta: Marie Frändfors, marie.frandfors@svenskakyrkan.se & Olof Hornby, olof.hornby@svenskakyrkan.se

Ladda ner information om gruppen här>>

Anmälan görs lättast via webbformuläret här.

Anmälan till ungdomsverksamhet i Fässbergs församlingshem. Jag anmäler min ungdom till följande verksamhet.

Det är OK för mig att mitt barn finns med på bild i Svenska kyrkan Mölndals olika informationskanaler. (Webbsida/blogg/Facebook/Instagram/tryckta medier)

Kontakt vårdnadshavare

Hägnet - Fässbergs församlingshem

På entréplanet i Fässbergs församlingshem ligger lokalen "Hägnet". Lokalerna innehåller fikarum med plats för 32 personer, en köksdel och en hall, belägna på entréplanet på Fässbergs församlingshem. Adress: Terrakottagatan 3B, Mölndal

Glada ungdomar utanför kyrka, sommarbild

Ungdom

Svenska kyrkan Mölndal har mycket verksamhet för unga med både öppna grupper, enstaka evenemang och kurser för dig som vill delta i aktiviteter före, under och efter din konfirmationstid.