Reload - ungdomsgrupp för åk 7 och uppåt

Vi behöver ladda om våra batterier ibland - inte bara våra egna mobiler utan även vårt hjärta och själ. Tisdagar kl 18-20:30, ojämna veckor, i Fässbergs församlingshem, Mölndals centrum. För- och efterhäng från kl 16-21.

”Reload” - en ungdomsgrupp för skolans årskurs 7 och uppåt. Varannan vecka i Fässbergs församlingshem, Mölndals centrum.

Vi behöver ladda om våra batterier ibland - inte bara våra egna mobiler utan även vårt hjärta och själ. Och det bästa sätt vi kan göra det på är ju med varandra i gruppen och med Jesus.

Fika, Jesus och gemenskap

Alla från årskurs 7 och uppåt är välkomna!  Vi träffas i Fässbergs Församlingshem, i Ungdomslokalerna ”Hägnet”, Terrakottagatan 3B i Mölndal, tisdagar kl. 18-20.30, ojämna veckor. Det är också för- och efterhäng från kl 16-21. Ibland har vi också lovaktiviteter och läger.

För mer info kontakta: Marie Frändfors, marie.frandfors@svenskakyrkan.se & Olof Hornby, olof.hornby@svenskakyrkan.se

Ladda ner information om gruppen här>>

Anmälan görs lättast via webbformuläret här.

Anmälan till ungdomsverksamhet i Fässbergs församlingshem. Jag anmäler mitt barn till följande verksamhet.

Det är OK för mig att mitt barn finns med på bild i Svenska kyrkan Mölndals olika informationskanaler. (Webbsida/blogg/Facebook/Instagram/tryckta medier)

Kontakt vårdnadshavare

Olof Hornby