Aposteln Paulus mamma säger till Paulus: När du är klar med dina brev till Romarna, Krinterna, Efesierna, kan du väl göra din mamma glad? Skriv till en flicka!
Foto: Cuyler Black

Bibelskolan "Den stora berättelsen" fortsätter

En fortsatt vandring genom bibeln. Bibelskola hösten 2021 har temat Paulus brev. Fågelbergskyrkan, måndagar kl 18.30-20.30

Den stora berättelsen – to be continued…

Under 2021 fortsätter Svenska kyrkan Mölndals bibelskola, nu med två fördjupningsområden. I våras läste vi de gammaltestamentliga profeterna och nu under hösten kommer vi att läsa Paulus brev.

Varmt välkommen att vara med, ny som gammal deltagare! Inga särskilda förkunskaper krävs utom möjligtvis nyfikenhet på bibelordet!

Vi möts, om restriktionerna tillåter, på måndagskvällar kl 18.30 i Fågelbergskyrkan, annars via nätet.

Föredragen kan komma att spelas in och läggs då ut på www.sondaghelaveckan.se. För frågor kontakta: Anna Sophia Bonde

Bibelskolan år två

Foto: Cuyler Black

Bibeln innehåller många spännande berättelser om mörker, fiendskap, kamp, längtan, tro och tvivel. Rakt igenom denna boksamling går en röd tråd: Den stora berättelsen som handlar om Guds kärlek till världen och människorna, dig och mig. Välkommen att vandra med!

Under hösten 2021 tar Svenska kyrkan Mölndals bibelskola sig an Paulus som brevskrivare. Vilka skrev han till? Varför är han ofta så upprörd? Vilka ämnen ligger honom varmast om hjärtat? Vi hälsar såväl gamla som nya medlemmar välkomna och kräver inga speciella förkunskaper; dock är en viss läskunnighet önskvärd, liksom nyfikenhet på de bibliska texterna.

Praktisk information

Bibelskolan riktar sig såväl till dig som är nyfiken på kristen tro som dig som längtar efter fördjupning. Vi spelar också in föredraget så det går att lyssna på efteråt.

När: Måndagar kl 18.30-20.30

Var: Fågelbergskyrkan, Östra Falkgatan 9, Mölndal
Hållplats: Möbelgatan eller Rävekärrsgatan buss 755, 761

Vem: Ung som gammal, nyfiken eller fördjupning - alla är välkomna!

Anmälan: Ja

Ansvarig: Anna Sophia Bonde

Kostnad: Det är gratis, men fikat kostar 20 kronor och det kan bli en ringa kostnad för kopierat material.

Medverkande: Präster och teologer från Svenska kyrkan Mölndal samt inbjudna gästföreläsare.

Anmälan till Bibelskola 2021 "Den stora berättelsen"

Vi kommer att spara dina uppgifter så länge du deltar i bibelskolan. Därefter tar vi bort uppgifterna. Om du har frågor om vår personuppgiftshantering läs vidare på https://www.svenskakyrkan.se/molndal/personuppgiftshantering

Anna Sophia Bonde

Präst Stensjön

Mer om Anna Sophia Bonde

Präst Stensjöns församling

Lyssna i efterhand

Lyssna på föredragen via Söndag hela veckan”. Några av föredragen har blivit inspelade och finns under Svenska kyrkan Mölndal på Söndag hela veckan.

Gå in på Söndag hela veckan och sök på Svenska kyrkan Mölndal eller Den stora berättelsen. Det går också att söka på den som undervisar.