Bibelskola Den stora berättelsen - endast digital

En vandring genom bibeln. Bibelskola våren och hösten 2020. OBS! Resten av terminen är bibelskolan endast digital och föreläsningarna går att lyssna på i efterhand via webbsidan "Söndag hela veckan".

Lyssna i efterhand

Lyssna på föredragen via Söndag hela veckan”. Några av föredragen har blivit inspelade och finns under Svenska kyrkan Mölndal på Söndag hela veckan.

Gå in på Söndag hela veckan och sök på Svenska kyrkan Mölndal eller Den stora berättelsen. Det går också att söka på den som undervisar.

Bibelskola - Den stora berättelsen.

En vandring genom bibeln. Bibelskola våren och hösten 2020. Måndagar kl 18.30-20.30 i Fågelbergskyrkan. Föreläsningarna går också att lyssna på i efterhand via webbsidan "Söndag hela veckan".

Januari 2020 startade Svenska kyrkan Mölndals bibelskola ”Den stora berättelsen”.

Under ett år tar vi oss från skapelsen och Första Mosebok till Uppenbarelseboken, den sista av Bibelns sextiosex böcker.

"Vår son är Gud" Foto: Cuyler Black

Bibeln innehåller många spännande berättelser om mörker, fiendskap, kamp, längtan, tro och tvivel. Rakt igenom denna boksamling går en röd tråd: den stora berättelsen som handlar om Guds kärlek till världen och människorna, dig och mig. Välkommen att vandra med!

anmälan för höstterminen 2020.

• Höstterminen startar 7 september och avslutas 14 december.

Praktisk information

Bibelskolan riktar sig såväl till dig som är nyfiken på kristen tro som dig som längtar efter fördjupning. Vi spelar också in föredraget så det går att lyssna på efteråt.

När: Måndagar kl 18.30-20.30

Var: Fågelbergskyrkan, Östra Falkgatan 9, Mölndal
Hållplats: Möbelgatan eller Rävekärrsgatan buss 755, 761

Vem: Ung som gammal, nyfiken eller fördjupning - alla är välkomna!

Anmälan: Senast 14 augusti 2020

Ansvarig: Anna Sophia Bonde

Kostnad: Det är gratis, men fikat kostar 20 kronor.

Medverkande: Präster och teologer från Svenska kyrkan Mölndal samt inbjudna gästföreläsare.

Anmälan till Bibelskola 2020 "Den stora berättelsen"

Vi kommer att spara dina uppgifter så länge du deltar i bibelskolan. Därefter tar vi bort uppgifterna. Om du har frågor om vår personuppgiftshantering läs vidare på https://www.svenskakyrkan.se/molndal/personuppgiftshantering

Anna Sophia Bonde

Präst Stensjön