Bibelskola Den stora berättelsen år två - endast digital

En fortsatt vandring genom bibeln. Bibelskola våren och hösten 2021. Just nu är bibelskolan endast digital och föreläsningarna går att lyssna på i efterhand via webbsidan "Söndag hela veckan".

Lyssna i efterhand

Lyssna på föredragen via Söndag hela veckan”. Några av föredragen har blivit inspelade och finns under Svenska kyrkan Mölndal på Söndag hela veckan.

Gå in på Söndag hela veckan och sök på Svenska kyrkan Mölndal eller Den stora berättelsen. Det går också att söka på den som undervisar.

Den stora berättelsen – to be continued…

Under 2021 fortsätter Svenska kyrkan Mölndals bibelskola, nu med två fördjupningsområden.

På våren kommer vi att studera de gammaltestamentliga profeterna och till hösten läsa Paulus brev.

Varmt välkommen att vara med, ny som gammal deltagare! Inga särskilda förkunskaper krävs utom möjligtvis nyfikenhet på bibelordet!

Vi möts, om restriktionerna tillåter, på måndagskvällar 18.30 i Fågelbergskyrkan, annars via nätet.

Föredragen spelas för det mesta in och läggs ut på www.sondaghelaveckan.se. För frågor kontakta: Anna Sophia Bonde

Bibelskolan år två

Bibeln innehåller många spännande berättelser om mörker, fiendskap, kamp, längtan, tro och tvivel. Rakt igenom denna boksamling går en röd tråd: den stora berättelsen som handlar om Guds kärlek till världen och människorna, dig och mig. Välkommen att vandra med!

Under 2021 kommer bibelskolan studera de gammeltestamentliga profeterna på våren och under hösten läsa Paulus brev.

Praktisk information

Bibelskolan riktar sig såväl till dig som är nyfiken på kristen tro som dig som längtar efter fördjupning. Vi spelar också in föredraget så det går att lyssna på efteråt.

När: Måndagar kl 18.30-20.30

Var: Fågelbergskyrkan, Östra Falkgatan 9, Mölndal
Hållplats: Möbelgatan eller Rävekärrsgatan buss 755, 761

Vem: Ung som gammal, nyfiken eller fördjupning - alla är välkomna!

Anmälan: Ja

Ansvarig: Anna Sophia Bonde

Kostnad: Det är gratis, men fikat kostar 20 kronor.

Medverkande: Präster och teologer från Svenska kyrkan Mölndal samt inbjudna gästföreläsare.

Anmälan till Bibelskola 2021 "Den stora berättelsen"

Vi kommer att spara dina uppgifter så länge du deltar i bibelskolan. Därefter tar vi bort uppgifterna. Om du har frågor om vår personuppgiftshantering läs vidare på https://www.svenskakyrkan.se/molndal/personuppgiftshantering

Anna Sophia Bonde

Präst Stensjön