Någon filmar med mobiltelefonen en kvinna som spelar orgel.

Digitala gudstjänster

Här hittar du länkar till gudstjänster hos Svenska kyrkan Mölndal samt andra länkar för att fira där du är.

Här kan du hitta olika länkar och ingångar för att se och lyssna på gudstjänster.

Fässbergs församling

Fässbergs församling sänder en de flesta gudstjänster ”live” via sin Facebook-sida (se nedan), som också går att nå via församlingens webbsida.

www.svenskakyrkan.se/molndal/fassberg

Kållereds församling

Se kalendern för aktuella gudstjänster. Kållereds församling sänder inga gudstjänster digitalt.

Stensjöns församling

Stensjöns församling brukar spela också in ljudet sina gudstjänster (predikan) och lägger upp dessa i ett ljudbibliotek.
Du hittar predikobiblioteket på Stensjöns webbsida och också via Söndag hela veckan (sök på Svenska kyrkan Mölndal)

www.svenskakyrkan.se/molndal/stensjon

https://www.sondaghelaveckan.se/ (sök på Svenska kyrkan Mölndal)

www.svenskakyrkan.se/molndal/lyssna-pa-gudstjanster-och-forelasningar

SVT Gudstjänster

Som vanligt sänder också SVT gudstjänster. Du hittar dem här>>

Fira gudstjänst tillsammans!

I Facebook-flöden här under kan du hitta och delta i gudstjänster och ta del av nyheter hemifrån. Du behöver inte logga in.

Använd pilarna eller scrolla i den grå listen till höger i Facebook-rutan här nedanför så hittar du rätt.

Du kan förstora Facebook-fönstret genom att klicka på den blå ikonen med ett f till höger i inlägget.

Person tittar på livesändning från gudstjänst hemifrån soffan.

Digitala gudstjänster och evenemang

Många församlingar och pastorat sänder live på webben från sina gudstjänster och andra evenemang. Du hittar sändningarna i vår kalender. Ha tålamod om sidan tar tid att ladda - det är mycket att gå igenom.

Församlingsexpedition och kansli

Mer om Svenska kyrkan Mölndal

Telefontid: mån-tors 09-12, 13-15 och fre 09-12. Besök (mån-tors 09-12, 13-15 och fre 09-12): Terrakottagatan 3B, 43142 Mölndal. Faktureringsadress: Fack 77800936, Box 15018, 75015 Uppsala. Organisationsnr: 252003-0202. Momsregistrerings: SE252003020201. Bankgiro: 5344-7876.