Välkommen till veckomässa!

En stunds återhämtning och stillhet i vardagen. Veckomässa firas varje onsdag kl 18.30 i Stensjökyrkan och i Fässbergs kyrka, samt varannan torsdag kl 18.00 i Matildasalen, Kållereds församlingshem. Vissa söndagar firas även Taize-mässa och Ökenmässa. Se kalendern för aktuell info.

Veckomässa

Veckomässa firas regelbundet i

• Stensjökyrkan onsdag 18:30
  • Fässbergs kyrka onsdag 18:30
  • Matildasalen, Kållereds församlingshem varannan vecka torsdag 18:00

Övriga gudstjänster

Regelbundet firas även

• Taizegudstjänster (ca 1 gång/månad) i Fässbergs kyrka söndag kl 18
  • Ökenmässa (ca 1 gång/månad) med ekumeniska kommuniteten Bjärka-Säby tisdag kl 18:30

Dessutom firas andakter, morgonböner, middagsböner, kristna meditationer, retreater och musikgudtjänster. Titta i kalendern.

Fässbergs kyrka

Kyrkan rymmer max 500 personer. Fässbergs kyrka ligger på en bergsplatå, Baaz berg, i centrala Mölndal och syns över stora delar av staden. Adress: Terrakottagatan 3B, Mölndal. Parkering finns nedanför församlingshemmet eller i parkeringshuset nedanför kyrkan mot Mölndals innerstad.

Stensjökyrkan

Kyrkan rymmer ca 175 personer. Bredvid kyrksalen och i bottenvåningen finns flera samlingssalar. Högmässa med söndagsskola kl 10 på söndagar. Mässa onsdagar kl 18.30. Adress: Gunnebogatan 18, Mölndal

Kållereds församlingshem

Kållereds församlingshem, Matildasalen, ligger på torget mitt i centrum, nära tåg- och busstation. Här samlas vi för babyrytmik, soppluncher och trivselträffar. I lokalen får ca 40 personer plats. Adress: Hagabäcksleden 9

En person sitter med sin mobiltelefon och dricker kaffe.

Kontakt

Vill du boka dop, bröllop eller en lokal? Har du frågor om gudstjänster, verksamhet eller medlemskap? Söker du någon särskild? Här hittar du kontaktuppgifter till expeditionen, kyrkogårdsförvaltningen, förtroendevalda samt all personal.