Kontakt

Svenska kyrkan Mölndal Besöks- och postadress: Fässbergs församlingshem, Terrakottagatan 3b, 43142 Mölndal Telefon: +46(31)7619300 E-post till Svenska kyrkan Mölndal

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Lyssna på föreläsningar och läs predikningar

Missade du gudstjänsten i söndags? Här kan du läsa predikan. Du hittar också inspelningar av några av våra senaste föreläsningar.

Klicka på rubrikerna nedan för att lyssna till föreläsningarNa.

Filosofiska gudsbevis - religionsfilosofen Martin Lembke från Lunds universitet talar på temat "Filosofiska argument för kristen tro".
Stensjökyrkan 20 februari 2018

Fd ärkebiskop KG Hammar talar om Katarinauppropet mot svensk vapenexport – ett upprop som startades hösten 2016 i Katarina församling i Stockholm. Från Stensjökyrkan 17 januari 2017.

Thomas Simson och Bengt Inghammar samtalar om Tro och Förnuft. Från Stensjökyrkan 11 oktober 2016.

Göran Lambertz, domare i Högsta Domstolen, i samtal med Stefan Risenfors. Från Stensjökyrkan 29 september 2015.

Johannes Imberg och Stefan Risenfors samtalar om Kristendom och krig. Från Stensjökyrkan 18 mars 2015.