Fässbergs församling

Vi vill vara en öppen kyrka med många mötesplatser för alla åldrar. Fässbergs församling sträcker sig från Krokslätt i norr till Balltorp i söder. Vi firar gudstjänst i Fässbergs kyrka, Toltorpskyrkan och Krokslättskyrkan. Vi träffas också i Fässbergs Mariagård som finns i Pedagogen park.

Fässbergs församling på Facebook

I Facebook-flödet här under kan du hitta och delta i gudstjänster och ta del av nyheter i Fässbergs församling hemifrån. Du behöver inte logga in. Använd pilarna eller scrolla i den grå listen till höger i Facebook-rutan här nedanför så hittar du rätt. Du kan förstora Facebook-fönstret genom att klicka på den blå ikonen med ett f till höger i inlägget.

Fässbergs församlings nyhetsbrev

På gång i Fässbergs församling

Kyrkor och lokaler

På gång i Svenska kyrkan Mölndal

Vill du också vara med och bidra? Lämna dina skänkta varor i församlingshemmet eller skicka in pengar till gåvokonto Swish 123 410 24 30 eller bg 5344-7876.

Tack för bidrag!

En ensam röd stol står ute på en gata.

Hur många får plats?

Alla kyrkor och kapell ses hela tiden över med hänvisning till de riktlinjer som ges om antal och avstånd. Här hittar du information om hur många som får plats i våra kyrkor och lokaler. Just nu gäller att 20 personer + personal (medverkande) får närvara vid begravningar. Inga gudstjänster firas med närvarande församling. För dop och vigslar gäller 8 personer + personal (medverkande).

Anmäl dig till bibelskolan

Måndagar 18:30 i Fågelbergskyrkan. Till att börja med är bibelskolan digital tills restriktionerna medger att vi kan samlas fysiskt. Både för dig som är nyfiken på kristen tro och för dig som önskar mer fördjupning. Anmälan snarast.

Ni har gjort skillnad för många av Mölndals invånare! TACK!

Hjärtligt TACK!

Vi vill rikta ett hjärtligt tack till de fantastiska företag, verksamheter och privatpersoner som har hjälpt oss att bidra till ett varmare Mölndal genom sina gåvor, stöd eller tjänster. Ni har gjort skillnad för många av Mölndals invånare! TACK!

Orgeln i Fässbergs kyrka ljussatt med grönt, lila och blått

Orgeldans på februarilovet

Du får lära dig olika danssteg och prova på bl.a. robotdans till orgelmusik som spelas live. Stensjökyrkan 16 februari kl 14:00-14:30 och Fässbergs kyrka 18 februari kl 18:00-18:30. Anmälan. Vi följer FHM restriktioner.

Böneveckan för kristen enhet är världens största ekumeniska manifestation som genomförs samtidigt i cirka 120 länder. Den infaller varje år 18-25 januari. Det är alltid samma datum varje år.

Ekumeniska böneveckan 18-25 januari 2021

Internationellt arbete