Fässbergs församling

Fässbergs församling sträcker sig från Krokslätt i norr till Balltorp i söder. Det firas gudstjänst i Fässbergs kyrka, Toltorpskyrkan och Krokslättskyrkan. Grupper och verksamhet träffas också i Fässbergs Mariagård som finns i Pedagogen park. Fässbergs församling vill vara en öppen kyrka med många mötesplatser för alla åldrar.

Fässbergs församling på Facebook

I Facebook-flödet här under kan du hitta och delta i gudstjänster och ta del av nyheter i Fässbergs församling hemifrån. Du behöver inte logga in om du inte har eget konto.

Använd pilarna eller scrolla i den grå listen till höger i Facebook-rutan här nedanför så hittar du rätt. Du kan förstora Facebook-fönstret genom att klicka på den blå facebook-ikonen med ett f till höger i inlägget.

Fässbergs församlings nyhetsbrev

På gång i Fässbergs församling