Kållereds församling

I Kållered har det i mer än åttahundra år firats gudstjänst i Kållereds kyrka. Den fanns långt innan Kållered fått sitt namn och Ikea satt upp sin första skylt. Tiderna förändras, samhället förändras, kyrkan förändras. Kållereds församling önskar vara en växtplats där Guds kärlek får leda i mötet med de bofasta, de nyanlända och de som är på tillfälligt besök.

Fira gudstjänst tillsammans!

I Facebook-flödet här under kan du hitta och delta i gudstjänster och ta del av nyheter i Kållereds församling hemifrån. Du behöver inte logga in om du inte har eget facebook-konto.

Använd pilarna eller scrolla i den grå listen till höger i Facebook-rutan här nedanför så hittar du rätt. Du kan förstora Facebook-fönstret genom att klicka på den blå facebook-ikonen med ett f till höger i inlägget.

På gång i Kållereds församling

Delta i aktivitet - Kållereds församling

Apelgårdens kyrka. Onsdagar 15:30-16:15.

Apelgårdens barnkör åk F-6

Apelgårdens kyrka. Onsdagar 15:30-16:15.

ApelPax ungdomsrum Apelgårdens kyrka

Apelpax

Ungdomsgrupp i Apelgårdens kyrka. För dig som är 14-19 år. Torsdagar 19:30-21:00

Apelgårdens kyrka. Onsdagar kl 10-12.30. Babyöppet är ute från och med onsdag den 4 november. Vi ses utanför Apelgårdens kyrka kl. 10.00  och tar en promenad tillsammans eller  något annat vi bestämmer oss för. Kommer man lite senare, finns det information på kyrkdörren var vi är.

Babyöppet 0-1,5 år Apelgården

Apelgårdens kyrka. Onsdagar kl 10-12.30. Babyöppet är ute från och med onsdag den 4 november. Vi ses utanför Apelgårdens kyrka kl. 10.00 och tar en promenad tillsammans eller något annat vi bestämmer oss för. Kommer man lite senare, finns det information på kyrkdörren var vi är.

Apelgårdens kyrka tisdagar kl 19

Cantus Novus - kyrkokör i Kållered

Apelgårdens kyrka tisdagar kl 19

PAUSAT! Elvakaffet tar paus, pga regionala restriktioner. För aktuella uppgifter, se kalendern. Torsdagar kl 11-12.30 är det elvakaffe i Kållereds församlingshem, Hagabäcksleden 9 (vid biblioteket).

Elvakaffe

Filmosofi är inställt/pausat tillsvidare pga rådande restriktioner. Apelgårdens kyrka, Kållered. Söndageftermiddagar kl 14.30 - ca 18.00. För datum, se kalendern.

Pausad - Filmosofi i Apelgården

Ungdomar studerar utsikten från skidbacken. Vinter

Idre-konfirmander, Kållered

I snitt en lördag i månaden (någon söndag). Apelgårdens kyrka. Konfirmation 24 april 2021 Apelgårdens kyrka.

Kördag i Domkyrkan i Göteborg.
Deltagarna informerades muntligt innan repetitionerna av kördagen ”Sjung till glädje” i Göteborgs domkyrka startade om att fotografering för Ikon skulle ske under dagen. De som inte ville vara med på bild uppmanades att kontakta arrangören och dessa fick information att hålla sig i den norra delen av kyrkan för att slippa kameran. Fotografen bar en tröja i stark färg så hon skulle synas tydligt.

Karolinakören. Damkör.

Apelgårdens kyrka. Varannan tisdag kl 19.

Barngrupp vid bord målar

Klubb Apeldax

För dig som är 6-9 år. Onsdagar kl 14-17, Apelgårdens kyrka.

Unga på konfirmationsläger busar på bänk utanför stuga

Klubb Max

En klubb där vi är modiga tillsammans! För dig som är 10-12 år. Onsdagar kl 15-17, Apelgårdens kyrka.

Apelgårdens kyrka, Kållered. Fredagar kl 10-13. Kyrkans Öppna förskola är ute från och med fredagen den 6 november. Vi ses på lekplatsen på Pilvägen, som ligger i området till höger nedanför Apelgårdens kyrka. Information kommer att finnas på kyrkdörren. .

Kyrkans Öppna förskola 0-5 år, Apelgårdens kyrka

After School för barn mellan 9 och 12 år i Adolfsbergs församlingshem i Örebro.

MiniPax

Ungdomsgrupp i Matildasalen, Kållereds församlingshem. För dig som är 12-13 år. Varannan torsdag 16:30-18:00

Torsdagar varannan vecka kl 17:00-19:00. Apelgårdens kyrka. Konfirmation 23 maj 2021.

Paris-konfirmander, Kållered

Illustration med munnar, pratbubblor, samtal

Samtal om livet

Fredagar jämna veckor kl 09:30-10:30 på Brattåsgården i Kållered.

PAUSAT! Sopplunchen tar paus, pga regionala restriktioner. För aktuella uppgifter, se kalendern. Kållereds församlingshem. Onsdagar kl 12.00. Ingen anmälan.

Sopplunch, Kållereds församling

PAUSAT! Öppet hus tar paus, pga regionala restriktioner. För aktuella uppgifter, se kalendern. Kållereds församlingshem. Torsdagar kl 13-16.

Öppet hus för alla skostorlekar i Kållereds församlingshem

Kyrkor och lokaler

Nyheter - Svenska kyrkan Mölndal