Kållereds församling

Tillsammans vill vi skapa en församling där Guds kärlek får leda i mötet med de bofasta, de nyanlända och de som är på tillfälligt besök. Vi har i mer än åttahundra år firat gudstjänst i Kållereds kyrka. Den fanns långt innan Kållered fått sitt namn och Ikea satt upp sin första skylt. Tiderna förändras, samhället förändras, kyrkan förändras.

på gång i kållereds församling

Apelgårdens kyrka, Kållered. Fredagar kl 10-13.

Kyrkans öppna förskola 0-5 år Apelgårdens kyrka

Apelgårdens kyrka, Kållered. Fredagar kl 10-13.

Här kan du läsa och prenumerera på Svenska kyrkan Mölndals olika nyhetsbrev

Här kan du läsa och prenumerera på Svenska kyrkan Mölndals olika nyhetsbrev

Från juli firas alla gudstjänster i Kållereds kyrka, med församling.

Gudstjänster i Kållered

Här hittar du kalendern med information om våra gudstjänster i Kållereds församling. Varmt välkommen. Till och med juni firar vi våra gudstjänster enbart digitalt. Du är välkommen att följa oss via din dator eller telefon. Från juli firas alla gudstjänster i Kållereds kyrka, med församling.

Här hittar du direktnummer och epost-adresser till oss som arbetar i Kållereds församling samt till Församlingsrådet.

Vi i Kållered

Här finns information om vilka grupper som finns inför 2020-2021. Anmälan sker här. Det finns några enstaka platser kvar - välkommen med din anmälan.

Konfirmation – tankar om Gud och livet

Torsdagar kl 11-13 i juli fram till 13 augusti är det öppen lucka med fika och möjlighet att umgås med rekommenderad distans utanför Kållereds församlingshem, Hagabäcksleden 9 (vid biblioteket).

Öppna luckan i Kållered

Torsdagar kl 11-12.30 är det elvakaffe i Kållereds församlingshem, Hagabäcksleden 9 (vid biblioteket).

Elvakaffe

Kållereds församlingshem. Onsdagar kl 12.00. Ingen anmälan.

Sopplunch, Kållereds församling

Kållereds församlingshem. Onsdagar kl 12.00. Ingen anmälan.

Apelgårdens kyrka. Onsdagar kl 10-12.30. Under våren 2020 är vi ute på någon av lekplatserna i närheten. Lapp var vi är sitter på dörren. Vi samlas vid kyrkan för den som vill gå tillsammans.

Babyöppet 0-1,5 år Apelgården

Ungdomsgrupp i Apelgårdens kyrka. För dig mellan 14-19 år. Torsdagar 19:00-22:00

Apelpax

Församlingsblad Kållered