Kållereds församling

I Kållered har det i mer än åttahundra år firats gudstjänst i Kållereds kyrka. Den fanns långt innan Kållered fått sitt namn och Ikea satt upp sin första skylt. Tiderna förändras, samhället förändras, kyrkan förändras. Kållereds församling önskar vara en växtplats där Guds kärlek får leda i mötet med de bofasta, de nyanlända och de som är på tillfälligt besök.

Kållereds församling på Facebook

I Facebook-flödet här under kan du ta del av nyheter i Kållereds församling och delta i vissa aktiviteter hemifrån. Du behöver inte logga in om du inte har eget Facebook-konto. Använd pilarna eller scrolla i den grå listen till höger i Facebook-rutan här nedanför så hittar du rätt. Du kan förstora Facebook-fönstret genom att klicka på den blå Facebook-ikonen med ett f till höger i inlägget.

På gång i Kållereds församling

Vill du ha nyhetsbrev från kållereds församling? Klicka här>>

Delta i aktivitet - Kållereds församling

Apelgårdens barnkör åk F-6

Apelgårdens kyrka. Onsdagar 14:50-15:35.

ApelPax ungdomsrum Apelgårdens kyrka

ApelPax

Ungdomsgrupp i Apelgårdens kyrka. För dig som är 14-19 år. Onsdagar 18-21.

Frihet på två hjul - moppeklubben Asino

Moppeklubben Asino är en del av gruppen ApelPax för unga mellan 14 och 19 år. Vi utgår ifrån Apelgårdens kyrka, onsdagar 18-21. Se kalendern för mer info.

Babyöppet 0-1 år Apelgården

Apelgårdens kyrka. Onsdagar kl 10-12.

Cantus Novus - kyrkokör i Kållered

Apelgårdens kyrka, tisdagar kl 19.

Elvakaffe

Kållereds församlingshem, Hagabäcksleden 9 (vid biblioteket). Onsdagar kl 11-13.

Filmosofi i Matildasalen

Kållereds församlingshem, Hagabäcksleden 9 (vid biblioteket). Söndag 10/10 och 7/11 kl 13.30-17.00.

Barngrupp vid bord målar

Klubb Apeldax

För dig i årskurs F-2. Onsdagar kl 14-17, Apelgårdens kyrka.

Kördag i Domkyrkan i Göteborg.
Deltagarna informerades muntligt innan repetitionerna av kördagen ”Sjung till glädje” i Göteborgs domkyrka startade om att fotografering för Ikon skulle ske under dagen. De som inte ville vara med på bild uppmanades att kontakta arrangören och dessa fick information att hålla sig i den norra delen av kyrkan för att slippa kameran. Fotografen bar en tröja i stark färg så hon skulle synas tydligt.

Karolinakören - damkör.

Apelgårdens kyrka. Varannan tisdag kl 19. Start 7 september. Anmälan.

Unga på konfirmationsläger busar på bänk utanför stuga

Klubb Max

För dig som går i årskurs 3-5. Onsdagar kl 14-17, Apelgårdens kyrka.

Konfirmationsläger på stiftsgården i Undersvik sommaren 2019

Konfirmation i Kållered

Här hittar du information om konfirmation i Kållereds församling 2021-2022. Läs mer om grupperna här, och anmäl dig så snart som möjligt här på hemsidan!

Kyrkans Öppna förskola 0-5 år, Apelgårdens kyrka

Apelgårdens kyrka, Kållered. Fredagar kl 10-13.

Illustration med munnar, pratbubblor, samtal

Samtal om livet - även digitalt

Brattåsgården, Kållered eller digitalt. Varannan fredag kl 09.30-10.30. Start 3 september. Anmälan.

Sopplunch, Kållereds församling

Matildasalen, Kållereds församlingshem. Torsdagar kl 12.00-13.30.

Öppet hus för alla skostorlekar i Kållereds församlingshem

Kållereds församlingshem. Torsdagar kl 14.30-16.30.

Kyrkor och lokaler

Nyheter - Svenska kyrkan Mölndal