Kållereds församling

I Kållered har det i mer än åttahundra år firats gudstjänst i Kållereds kyrka. Den fanns långt innan Kållered fått sitt namn och Ikea satt upp sin första skylt. Tiderna förändras, samhället förändras, kyrkan förändras. Kållereds församling önskar vara en växtplats där Guds kärlek får leda i mötet med de bofasta, de nyanlända och de som är på tillfälligt besök.

Fira gudstjänst digitalt!

I Facebook-flödet här under kan du hitta och delta i gudstjänster och ta del av nyheter i Kållereds församling hemifrån. Du behöver inte logga in om du inte har eget Facebook-konto. Använd pilarna eller scrolla i den grå listen till höger i Facebook-rutan här nedanför så hittar du rätt. Du kan förstora Facebook-fönstret genom att klicka på den blå Facebook-ikonen med ett f till höger i inlägget.

Du kan också se de inspelade och textade gudstjänsterna i efterhand på sidan Gudstjänster i Kållered.

På gång i Kållereds församling

Delta i aktivitet - Kållereds församling

Apelgårdens kyrka. Onsdagar 15:30-16:15.

Apelgårdens barnkör åk F-6

Apelgårdens kyrka. Onsdagar 15:30-16:15.

ApelPax ungdomsrum Apelgårdens kyrka

ApelPax

Ungdomsgrupp i Apelgårdens kyrka. För dig som är 14-19 år. Torsdagar 19:30-21:00

Apelgårdens kyrka. Onsdagar kl 10-12.

Babyöppet 0-1 år Apelgården - pausat

Apelgårdens kyrka. Onsdagar kl 10-12.

Pausad pga panedmi-restriktionerna. Apelgårdens kyrka tisdagar kl 19

Cantus Novus - kyrkokör i Kållered - pausad

Pausad pga panedmi-restriktionerna. Apelgårdens kyrka tisdagar kl 19

PAUSAT! Elvakaffet tar paus, pga pandemi-restriktioner. För aktuella uppgifter, se kalendern. Kållereds församlingshem, Hagabäcksleden 9 (vid biblioteket). Torsdagar kl 11-12.30.

Elvakaffe - pausat

Apelgårdens kyrka, Kållered. Söndageftermiddagar kl 13 - ca 16.30. För datum, se kalendern. Anmälan.

Filmosofi i Apelgården

Kördag i Domkyrkan i Göteborg.
Deltagarna informerades muntligt innan repetitionerna av kördagen ”Sjung till glädje” i Göteborgs domkyrka startade om att fotografering för Ikon skulle ske under dagen. De som inte ville vara med på bild uppmanades att kontakta arrangören och dessa fick information att hålla sig i den norra delen av kyrkan för att slippa kameran. Fotografen bar en tröja i stark färg så hon skulle synas tydligt.

Karolinakören - damkör. Digitalt

Pga pandemi-restriktionerna övar vi digitalt. Anmälan. Apelgårdens kyrka. Varannan tisdag kl 19.

Barngrupp vid bord målar

Klubb Apeldax

För dig som är 6-8 år. Onsdagar kl 14-17, Apelgårdens kyrka.

Unga på konfirmationsläger busar på bänk utanför stuga

Klubb Max - pausad

Pausad på grund av pandemi-restriktionerna. En klubb där vi är modiga tillsammans! För dig som är 10-12 år. Onsdagar kl 15-17, Apelgårdens kyrka.

Kyrkans Öppna förskola tar en paus på grund av rådande pandemi-restriktioner. Apelgårdens kyrka, Kållered. Fredagar kl 10-13.

Kyrkans Öppna förskola 0-5 år, Apelgårdens kyrka - pausad

After School för barn mellan 9 och 12 år i Adolfsbergs församlingshem i Örebro.

MiniPax - pausad

Pausad på grund av pandemi-restriktionerna. Ungdomsgrupp i Matildasalen, Kållereds församlingshem. För dig som är 12-13 år. Varannan torsdag 16:30-18:00

Illustration med munnar, pratbubblor, samtal

Samtal om livet - digitalt

På grund av rådande pandemi-restriktioner möts vi digitalt i stället för på Brattåsgården, Kållered. Varannan fredag kl 10-12. Anmälan.

Sopplunchen tar paus, pga pandemi-restriktioner. För aktuella uppgifter, se kalendern. Kållereds församlingshem. Onsdagar kl 12.00.

Sopplunch, Kållereds församling - pausad

Varm soppa på torsdagar kl 12-12.30 – vi levererar soppan hem till dig. Kostnad 20 kr. I fall du vill ha soppa - ring senast tisdag. (se uppgifter nedan)

Torsdagssoppa i Kållered

PAUSAT! Öppet hus tar paus, pga regionala restriktioner. För aktuella uppgifter, se kalendern. Kållereds församlingshem. Torsdagar kl 13-16.

Öppet hus för alla skostorlekar i Kållereds församlingshem

Kyrkor och lokaler

Nyheter - Svenska kyrkan Mölndal