Other languages with Google Translate

Vuxna i Kållered

Här hittar du verksamhet för vuxna som finns i Kållereds församling

Tycker du om att handarbeta och måla eller kanske ordna insamlingar och basarer? Svenska kyrkan i Mölndal och Kållered erbjuder mötesplatser för tillfälliga eller regelbundna grupper som vill arbeta och ge.

Arbeta & Ge

Torsdagar (se kalendern) kl 11-13 är det elvakaffe i Kållereds församlingshem på Hagabäcksleden 9.

Elvakaffe

Vill du göra en insats för nyanlända på Sagåsen?

Engagera dig för flyktingar

Vill du göra en insats för nyanlända på Sagåsen? I Migrationsverkets lokaler i Kållered finns både transitboende och förvar. Här finns vi som kyrka på plats för att ge människor ett ljus i en väntan som ibland kan bli både lång och svår.

Samtalsgrupp för dig med tonåringar.

Förälder mitt i livet

Samtalsgrupp för dig med tonåringar.

Vi bygger vår kyrka tillsammans,

Ideellt engagemang

Vi bygger vår kyrka tillsammans, det är ju vi som skapar den gemenskap där vi kan finna rum för såväl tro som tvivel. Som ideell medarbetare får du den hjälp, utbildning och stöd som du behöver.

Rörelse och vila, långpromenader och inre resor. Med Svenska kyrkan i Mölndal och Kållered finner du vägar för både kropp och själ.

Kropp & Själ

Föreläsningar och debatter, filmvisning och bibelgrupper. Kom en enstaka gång eller på alla träffar. Svenska kyrkan i Mölndal och Kållered erbjuder mycket för dig som är kulturintresserad och vill lära dig något nytt!

Kultur & Undervisning

Gubbfrukost, soppluncher och kvällsmat!  Att träffas och äta tillsammans är ett bra sätt att finna gemenskap. Här kan du läsa mer om var, när och hur.

Mat & Prat

Gubbfrukost, soppluncher och kvällsmat! Att träffas och äta tillsammans är ett bra sätt att finna gemenskap. Här kan du läsa mer om var, när och hur.

Varje måndag klockan 18.00-20.00 får Sagåsens flyktingboende besök av representanter från Svenska kyrkan, Röda Korset, Caritas och Amnesty med flera. Vill du vara med?

Medmänniska sökes

För dig som behöver dela tankar och prata med någon. Vi kan också erbjuda respektfulla samtal om din ekonomi eller stöd i kontakt med myndigheter.

Samtal och stöd