Stensjöns församling

I vår församling finns en stor öppenhet för att diskutera angelägna samhällsfrågor och mod att tala det som kan uppfattas som kontroversiellt. Navet i vårt församlingsliv är högmässan klockan 10 varje söndag. Vi har också ett rikt musikliv där fler än 200 körsångare möts varje vecka i någon av våra två kyrkor, Stensjökyrkan och Fågelbergskyrkan.

På gång i Stensjöns församling

Nu kan du enkelt hitta tid och plats för dop i Fässberg, Kållered och Stensjöns församlingar i sökfunktionen här.

Boka dop på webben!

Vill du också vara med och bidra? Lämna dina skänkta varor i församlingshemmet eller skicka in pengar till gåvokonto Swish 123 410 24 30 eller bg 5344-7876.

Tack för bidrag!

Orgeln i Fässbergs kyrka ljussatt med grönt, lila och blått

Orgelhappening Fässbergs kyrka Höstlovet

Fredag 30 oktober. Orgelhappening. Anmälan. Eftermiddag Orgelworkshop "Orgel möter Synth" för ungdomar (12-20-åringar) (3 tillfällen med avslutande konsert.) Kl 13-20. Konserten är kl 19.

Fässbergs kyrka Världens barns logga och Svenska kyrkan Mölndal logga

Hjälp oss samla in 50000 kronor

Förra året samlade vi tillsammans in 36000 till Världens barn - kan vi nå till 50000 i år? Skänk pengarna via vår sparbössa hos Världens barn! Vi samlar in till 5 oktober.

Tisdag 13 oktober, Fässbergs kyrka, Mölndal. Kent Wisti och Susanne Dahl gestaltar trösteänglarnas tysta närvaro. Det blir också "boksläpp" av boken.

"Vem såg mig då"

Natur, skog, träd och höst i Sverige.

Höststädning på kyrkogårdarna 2020

Höststädningen på kyrkogårdarna börjar vecka 39.

”Smaka och se att Gud är god” – en dag för reflektion och gemenskap. Lördag 24 oktober kl 9-17 (drop in-frukost från 8.30) Stensjökyrkan. Anmälan.

Kvinnodag i Stensjökyrkan 24 oktober

Carl Sjögren och Eva Forssell Aronsson står och leder kvällen 8 september 2020 i Fässbergs församlingshem. På bilden ses människor sitta vid ett bord och Eva och Carl står framför dem och talar.

#kyrklignärvaro2030 Del 2

Torsdag 22 oktober kl 18-20:30 blir det ett nytt seminarium i om kyrklig närvaro.

Föreläsning fredag 23 oktober kl 9-12
med jurist Siri Sandin från Asylrättscentrum. Anmälan.

Föreläsning Asylrätten för kvinnor

Föreläsning fredag 23 oktober kl 9-12 med jurist Siri Sandin från Asylrättscentrum. Anmälan.

Vi tar tacksam emot begagnade TV-apparater som fungerar med digitala signaler dvs är inte äldre än tio år.

Kan du tänka dig att ge bort en TV?

Kyrkklockan - församlingsblad