Stensjöns församling

I Stensjöns församling finns en stor öppenhet för att diskutera angelägna samhällsfrågor och mod att tala det som kan uppfattas som kontroversiellt. Navet i församlingslivet är högmässan klockan 10 varje söndag. Det finns också ett rikt musikliv där fler än 200 körsångare möts varje vecka i någon av de två kyrkorna, Stensjökyrkan och Fågelbergskyrkan.

Fira gudstjänst tillsammans!

I Facebook-flödet här under kan du hitta och delta i gudstjänster och ta del av nyheter i Stensjöns församling hemifrån. Du behöver inte logga in om du inte har eget facebook-konto.

Använd pilarna eller scrolla i den grå listen till höger i Facebook-rutan här nedanför så hittar du rätt. Du kan förstora Facebook-fönstret genom att klicka på den blå facebook-ikonen med ett f till höger i inlägget.

På gång i Stensjöns församling