Stensjöns församling

I vår församling finns en stor öppenhet för att diskutera angelägna samhällsfrågor och mod att tala det som kan uppfattas som kontroversiellt. Navet i vårt församlingsliv är högmässan klockan 10 varje söndag.Vi har också ett rikt musikliv där fler än 200 körsångare möts varje vecka i någon av våra två kyrkor, Stensjökyrkan och Fågelbergskyrkan.

på gång i stensjöns församling

Nu kan du enkelt hitta tid och plats för dop i Fässberg, Kållered och Stensjöns församlingar i sökfunktionen här.

Boka dop på webben!

Det finns ett stort behov av hygienartiklar. Kan du tänka dig att skänka? Det finns korgar i Fässbergs församlingshem för dig som vill lämna.

Kan du skänka hygienartiklar?

INSTÄLLT! På grund av Corona-epidemin är biskopsbesöket framskjutet till 2021.

Biskopsbesök

INSTÄLLT! På grund av Corona-epidemin är biskopsbesöket framskjutet till 2021.

Om du vill gå ur Svenska kyrkan måste du skicka in en blankett som är fysiskt underskriven med ditt namn. Det räcker inte med en e-post eller blankett som inte är underskriven.

Digital underskrift räcker inte för att gå ur Svenska kyrkan

Fredag 10 april går vi från Stensjökyrkans parkering kl 12 en korsvandring till Fågelbergskyrkan och avslutar där ca kl 15. Ingen anmälan.

Korsvandring på långfredagen

Vi tar emot hygienprodukter, torrvaror och konserver

Hjälp oss hjälpa genom att skänka!

Vi tar emot hygienprodukter, torrvaror och konserver

I enlighet med de riktlinjer som samhället har avråder kyrkoherde Carl äldre från att komma till gudstjänsterna.

Carl Sjögren avråder äldre från att komma

Här kan du läsa om allt som händer i Svenska kyrkan Mölndal i påsk!

Allt om Påsken

Här kan du läsa om allt som händer i Svenska kyrkan Mölndal i påsk!

Matvaror

Nya tider och rutiner för matutdelning med Solikyl

Fredagar kl 15.00-16.00 UTANFÖR Fässbergs församlingshem.

Svenska kyrkan Mölndal sänder en del gudstjänster live direkt på Facebook (som också går att se vår webbsida) Andra gudstjänster kan du höra efteråt via ljudfil. Här hittar du mer information.

Du kan vara med!