Unga i Kållered

Här hittar du verksamhet för ungdomar i Kållereds församling.

Apelgårdens kyrka

Familjegudstjänst i Apelgården 4 september

Gudstjänst med barn och vuxna i Apelgårdens kyrka, söndag 4 september kl 11-12.15. Med bibelutdelning.

Körprojekt "Fässberg Gospel"

Är du en van körsångare och taggad på att sjunga Gospel? Vi övar tre dagar under hösten och har Gospelmässa i Fässbergs kyrka 20 november kl 11. Anmälan till kören krävs.

En tonårstjej sitter vid ett fönster.

Ångesthanteringskurs för ungdomar

Kurs ledd av Linn Wennerlund. Onsdagar vid fem tillfällen kl 19.00-20.30 i Fågelbergskyrkan. Anmälan krävs. Max 10 personer i gruppen.

ApelPax ungdomsrum Apelgårdens kyrka

ApelPax

VI TAR PAUS FRÅN 30 MARS 2022. Ungdomsgrupp i Apelgårdens kyrka. För dig som är 14-19 år. Onsdagar 18.30-22:00.

ApelPax/Asino

Ungdomsgrupp i Apelgårdens kyrka. För dig som är 14-19 år. Tid och dag kommer uppdateras.

Asinoberättelsen

Berättelsen om Barti, en ung kille i 0-talets Jerusalem är en del av moppeklubben Asinos återkommande inslag. Det är ett empatiskt inlevelsestudium där till sist åsnan (asino på italienska, som Jesus rider på, dyker upp.

Frihet på två hjul - moppeklubben Asino

Moppeklubben Asino är en del av gruppen ApelPax för unga mellan 14 och 19 år. Vi utgår ifrån Apelgårdens kyrka, onsdagar 18-22. Se kalendern för mer info.

Konfirmation i Kållered

Här hittar du information om konfirmation i Kållereds församling 2022-2023. Läs mer om grupperna här och anmäl dig så snart som möjligt här på hemsidan, senast den 7 juni!

Välkommen till veckomässa!

En stunds återhämtning och stillhet i vardagen. Veckomässa firas varje onsdag kl 18.30 i Stensjökyrkan och i Fässbergs kyrka, samt varannan torsdag kl 18.00 i Matildasalen, Kållereds församlingshem. Vissa söndagar firas även Taize-mässa och Ökenmässa. Se kalendern för aktuell info.

Vill du prata med någon?

Kyrkans SOS

Kyrkans SOS är en fristående ideell organisation som erbjuder kris- och samtalsjour. Du kan ringa SOS-telefonen eller skriva till SOS-brevlådan. Du får vara anonym. För dig mellan 12 och 25 år finns Nätvandrarchatten.