Foto: Faximil

Konfirmation – tankar om Gud och livet

Här finns information om vilka grupper som finns 2020-2021. Anmälan sker här. Det finns några enstaka platser kvar - skynda dig med din anmälan.

Anmälningsformulär

En del grupper kommer att bli fulla. Därför är det viktigt att du anger ett andrahandsval!

Du hittar alla grupper att välja mellan längre ner.

Uppdatering 200810: Det är fullt i Fässbergs Paris- och Idregrupp. Det finns plats i Kållereds Paris- och Idregrupp.

Anmäl dig snarast. UPPGIFTER OM KONFIRMANDEN.

Är du döpt?

På grund av begränsat antal platser i grupperna, gör två val av grupp:

KONTAKTUPPGIFTER TILL SAMTLIGA VÅRDNADSHAVARE

ÄR DET OK ATT ER UNGDOM MEDVERKAR PÅ BILD I FÖRSAMLINGENS INFORMATIONSKANALER? (Webbsida, blogg, facebook, instagram, folder osv)

I och med denna anmälan till konfirmationsläsningen godkänner jag det eventuella ekonomiska åtagandet som kan vara förknippat med konfirmationsgruppen (uppgiften finns tillsammans med varje grupp). För att kunna genomföra och administrera ditt barns tid som konfirmand kommer vi att behandla era personuppgifter i våra system. Läs mer på: www.svenskakyrkan.se/molndal/personuppgiftshantering

Ladda ner broschyren som pdf>>

Varje år säger mängder med 15-åringar att konfirmationen är det bästa de gjort. Vi hoppas att du ska känna samma sak!

Foto: Magnus Aronson

Under året får du möjlighet att utforska livet på egen hand och tillsammans med andra, i skratt och allvar, på läger och hemma.

Svenska kyrkan Mölndal med Fässbergs, Kållereds och Stensjöns församlingar  erbjuder dig att välja det alternativ som passar dig bäst utifrån tid, plats och innehåll.

I en del av grupperna är det begränsat antal platser, så anmäl dig i god tid.
Välkommen med din anmälan!

Huvudansvarig för konfirmandarbetet i Svenska kyrkan Mölndal

Johannes Imberg

Präst - Församlingsherde Fässberg

informationsträff om de olika konfa-alternativen

aktuellt och på gång i konfaverksamheten

Om vi har nyheter och särskild information hittar du den här.