Other languages with Google Translate

Konfirmation – tankar om Gud och livet

Konfirmandtiden är ett erbjudande om att fundera kring livets stora frågor, om Gud, dig själv och världen. Nu bjuder vi in dig som är född 2005 till möjligheten att konfirmeras!

I början av maj kommer årets konfirmandbroschyr i brevlådan.

Varje år säger mängder med 15-åringar att konfirmationen är det bästa de gjort. Vi hoppas att du ska känna samma sak!

Bild: Magnus Aronson

Under året får du möjlighet att utforska livet på egen hand och tillsammans med andra, i skratt och allvar, på läger och hemma.

Svenska kyrkan Mölndal med Fässbergs, Kållereds och Stensjöns församlingar  erbjuder dig att välja det alternativ som passar dig bäst utifrån tid, plats och innehåll.

I en del av grupperna är det begränsat antal platser, så anmäl dig i god tid.
Välkommen med din anmälan!

här hittar du alla olika konfirmationsgrupper  och här finns möjlighet att anmäla sig.

Torsdagar jämna veckor kl 16:30-19:00. Apelgårdens kyrka. Konfirmation 17 maj 2020.

Berlinkonfirmand, Kållered

Torsdagar varannan vecka 16:30-19:00, Fågelbergskyrkan. Konfirmation 30 maj 2020 i Stensjökyrkan.

ES-EM-MÄSS, Stensjön

I snitt en lördag i månaden (några söndagar). Fässbergs församlingshem. Konfirmation 6 juni 2020 Fässbergs kyrka.

Idrekonfa, Fässberg

Träffas på tider som gruppen kommer överens om, vardagskväll eller veckoslut i Stensjökyrkan eller Fågelbergskyrkan. Konfirmation 30 maj 2020 i Stensjökyrkan.

Jag vill förändra världen-konfirmand, Stensjön

Här hittar du svar på frågor om konfirmation hos Svenska kyrkan Mölndal

Konfa FAQ

Här hittar du svar på frågor om konfirmation hos Svenska kyrkan Mölndal

Enstaka träffar i Stensjökyrkan utöver lägren på Åh Stiftsgård. Läger: 6-8 sept, 29 nov - 1 dec, samt två lägertillfällen på våren. Konfirmation Lördag 9 maj 2020, Stensjökyrkan.

Lägerkonfirmation, Stensjön

Varannan onsdag kl 16:30-19:00, Fässbergs församlingshem. Konfirmation 23 eller 30 maj i Fässbergs kyrka.

Pariskonfa, Fässberg

Vecka 25-27 sommaren 2020 samt enstaka träffar under året. Konfirmation 4 juli Fässbergs kyrka.

Sommarkonfa, Fässberg

Annedals församling är en församling med mer än 40 års erfarenhet av konfirmandverksamhet för ungdomar med intellektuella funktionsnedsättningar. De erbjuder denna grupp till ungdomar som bor i och runt omkring Göteborg.

Särskolekonfirmation, Annedal

Läs om Thea som stannade kvar som ledare efter sin konfirmation.

Thea vill återuppleva konfan

Läs om Thea som stannade kvar som ledare efter sin konfirmation.

aktuellt och på gång i konfaverksamheten

Huvudansvarig för konfirmandarbetet i Svenska kyrkan Mölndal

Johannes Imberg