Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan Mölndal Besöks- och postadress: Fässbergs församlingshem, Terrakottagatan 3b, 43142 Mölndal Telefon: +46(31)7619300 E-post till Svenska kyrkan Mölndal

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Konfirmation – tankar om Gud och livet

Varför händer onda saker i världen? Vem är jag? Finns Gud och vem är Gud i så fall? Du är inte ensam om att fundera över livet. Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt.

Klicka för att anmäla dig till konfirmation 2018/19!

VÄLKOMMEN TILL ETT ÅR MED MINNEN FÖR LIVET!

Nu bjuder vi in dig som är född 2004 till möjligheten att konfirmeras!
Varje år säger mängder med 15-åringar att konfirmationen är det bästa de gjort. Vi hoppas att du ska känna samma sak!

Fässbergs, Kållereds och Stensjöns församlingar har ett brett utbud av olika konfirmandgrupper. Du är välkommen att anmäla dig till det alternativ som passar dig bäst utifrån tid, plats och innehåll, oavsett vilken församling du tillhör.
I en del av grupperna är det begränsat antal platser, så anmäl dig i god tid.
Hör av dig om du har frågor, och välkommen med din anmälan!

Här träffas vi

• FÄSSBERGS KYRKA & FÖRSAMLINGSHEM, Terrakottagatan 3 B, 431 42 Mölndal