Konfirmationsläger på stiftsgården i Undersvik sommaren 2019
Foto: Alex Giacomini /Ikon

Konfirmation – tankar om Gud och livet

Här kommer finnas information om vilka grupper som finns 2021-2022. Anmälan sker här. Mer info kommer så snart foldern är klar och utskickad.

Anmälningsformulär

En del grupper kommer att bli fulla. Därför är det viktigt att du anger ett andrahandsval!

Inför 2021-2022

Snart kommer en folder i din brevlåda. Då kommer du också hitta alla grupper längre ner på sidan.

Konfirmation - det bästa jag gjort

Varje år säger mängder med 15-åringar att konfirmationen är det bästa de gjort. Vi hoppas att du ska känna samma sak!

Foto: Magnus Aronson

Under året får du möjlighet att utforska livet på egen hand och tillsammans med andra, i skratt och allvar, på läger och hemma.

Svenska kyrkan Mölndal med Fässbergs, Kållereds och Stensjöns församlingar  erbjuder dig att välja det alternativ som passar dig bäst utifrån tid, plats och innehåll.

I en del av grupperna är det begränsat antal platser, så anmäl dig i god tid.
Välkommen med din anmälan!

Konfirmationsgrupper 2021-2022

Vilka grupper som blir aktuella 2021-2022 kommer att publiceras här så snart foldern är klar och utskickad.

Dessa grupper pågår 2020-2021

Huvudansvarig för konfirmandarbetet i Svenska kyrkan Mölndal

Johannes Imberg

Präst - Församlingsherde Fässberg

aktuellt och på gång i konfaverksamheten

Om vi har nyheter och särskild information hittar du den här.