Grums pastorat

Välkommen till vår hemsida

DIGITAL GUDSTJÄNST
Vi anpassar vår verksamhet till rådande omständigheter.
Just nu kan vi inte träffas för att fira gudstjänst. Istället har vi förinspelade andakter som sänds på
Grums Pastorats Facebooksida

COVID 19 INFORMATION

• Dop och vigslar utförs med max 8 personer (exkl. personal) i kyrkan.

• Begravningar utförs med max 20 personer (exkl. personal) i kyrkan. Detta är det enda undantaget från 8-regeln och gäller även borgerliga begravningar och urnnedsättningar. Men inte minnesstunder, där är det max 8 personer som gäller.

• All öppen verksamhet är inställd januari månad ut.

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer, vilket betyder att verksamheten kan ställas om med kort varsel.

Pastorsexpeditionen håller stängt för besök året ut. Telefontider som vanligt måndag - fredag 10.00 - 12.00 och 13.00 - 14.00

Vi hjälper till med inköp av matvaror för dig som inte kan gå ut.

Tjänsten är kostnadsfri. Kontakta Diakon Birgit Perhan 0555-439 15

Kyrkogårdsförvaltningen
Med anledning av den ökade spridningen av Coronaviruset tar vi inte emot besök på kyrkgårdsexpeditionen. Har ni frågor om kyrkogården, gravar, gravskötsel med mera eller vill boka gravsättning går det bra att göra det på telefon eller e-post. Telefon: 0555-43950. Öppetider vardagar 10-12. E-post: grums.kyrkogard@svenskakyrkan.se.
Vid behov av gravplats, kontakta oss så visar vi de alternativ som finns på våra kyrkogårdar.

Gudstjänst med de vackraste julsångerna på finska
De vackraste julsångerna är en tradition med 40 år tillbaka i tiden och gudstjänsten är viktig för dem som har sitt ursprung i Finland. I Karlstads stift är det ca 10000 personer, om man inte räknar med alla de som har skogsfinskt ursprung i västra Värmland.
Klicka på länken nedan och ladda ned den från Glimt TV.

Dom vackraste julsångerna

Vid frågor om vår behandling av dina eller ditt barns personuppgifter,
kontakta växeln 0555-43900.

Vårt dataskyddsombud är Erika Malmberg, inTechrity, 072-549 64 34.