Stilla dagar

Stilla dagar - en plats för bön, vila och återhämtning. Varmt välkomna!

Norra Hagunda församling vill bjuda in dig till stilla dagar med plats för utveckling, tystnad, bön och meditation i olika former. Under hösten kommer vi erbjuda två tillfällen,  den 28 januari med en endags retreat . ”Öppet fönster mot oändligheten - Hildegard av Bingen”. Varmt välkommen till Stilla dag. Denna gång kommer vi att inspireras av mystikern Hildegard av Bingen texter för kontemplation. Hit är all välkomna nybörjare som erfarna.

Andra tillfället blir den 11 november också med en endags retreat. "Tron sätter den troende i glädjens vita ros - Martin Luther"
Varmt välkommen till Stilla dag. Denna gång kommer vi att inspireras av teologen Martin Luthers texter för kontemplation. 

Mer information om de specifika dagarna finner ni inför varje tillfälle. Du kan komma på en enstaka träff eller vara med på alla om du så vill och önskar.

Vi som planerar och leder tillfällena är Oskar och Helena ni oss kan ni nå via mejl eller telefon för mer information om de specifika tillfällen. Anmälan sker inför varje träff till Oskar. Stilla dagar är i Skogs-Tibble sockenstuga klockan 12.00 - 15.30 och avslutas med gudstjänst inför helgsmål i kyrkan klockan 16.00 Varmt välkomna till stilla dagar.

Oskar Andersson, församlingskonsulent

Telefon: 018 36 40 27

Mobil: 070 3314611

E-post: oskar.andersson@svenskakyrkan.se

 

Helena Hahr Lewita, präst

Telefon: 018 364693

Mobil: 070 2250010

E-post: helena.hahrlewita@svenskakyrkan.se