Norra Hagunda församling Besöksadress: Gamla Salavägen 31, 74020 Vänge Telefon: +46(18)364011 E-post till Norra Hagunda församling Webbplats

Välkommen till oss!

Läs om höstens alla verksamheter inför höstterminens start samt alla gudstjänster i senaste numret av församlingsbladet.

Församlingsbladet

Snart drar verksamheterna för barn, undgom, körer och vuxna igång. Här kan du läsa om alla våra grupper, när de startar och hur du anmäler dig.

Verksamhetsstart HT16

Inför sommaren kommer här en lägesrapport från kyrkorådet ang församlingens kyrkor och övriga lokaler

Information från kyrkorådet