Välkommen till vår församling. Våra fem kyrkor, Järlåsa Läby Skogs-Tibble Vänge och Åland, hittar du strax väster om Uppsala.

Kyrkklockorna i Skogs-Tibble.

Natten mellan skärtorsdagen och långfredagen började kyrkklockorna att ringa utan anledning. Ett tekniskt elfel orsakade detta. Nu är strömmen till klockorna bruten i klockstapeln. Tillsvidare får klockorna vara tysta tills felet hittas.

Felet är i styrkabeln mellan kyrka och klockstapel. Det går nu att ringa manuellt i från klockstapeln. Under sommaren kommer en ny trådlös utrustning att monteras.

Nödrop för Ukraina

Stöd de som drabbats av kriget.

Ge en gåva

Sveriges kristna råd har formulerat denna gemensamma bön.

Heliga treeniga Gud, du som är världens upprätthållare och frälsare. Vi ber för situationen i och omkring Ukraina. Vi ber om insikt, mod och handlingskraft hos politiker och ledare att gå fredens väg. Stärk enheten mellan människor, folk och stater. Hjälp oss alla att verka för fred och försoning. Jesus Kristus, vår befriare, ge våra oroliga hjärtan ro. Kom med din fred. Amen.

Norra Hagunda församlings nya församlingsinstruktion.

Den nya församlingsinstruktionen utfärdades av domkapitlet i Uppsala stift den 12 januari.

Stick-café

Kom förbi när det passar, ta en fika, få dig en pratstund. Om du vill tar du med ett handarbete.

Församlingsbladet

Församlingsbladet utkommer fyra gånger om året och berör aktuella ämnen blandat med information om kommande händelser i kyrkan. Den delas ut till alla hushåll i Norra Hagunda församling.