Norra Hagunda församling Besöksadress: Gamla Salavägen 31, 74020 Vänge Telefon: +46(18)364011 E-post till Norra Hagunda församling Webbplats

Välkommen till oss!

Med Brunnsmusik på Ekeby by, där Linnékvintetten är solister inleds Musik i Sommarkväll onsdagen den 29 juni 2016. Därefter kan vi avnjuta ett musikprogram varje onsdag fram till den 10 augusti då serien avslutas med den alltid lika populära Allsången med ako, denna sommar i Järlåsa!

Musik i Sommarkväll

Inför sommaren kommer här en lägesrapport från kyrkorådet ang församlingens kyrkor och övriga lokaler

Information från kyrkorådet