Norra Hagunda församling Besöks- och postadress: Gamla Salavägen 31, 74020 Vänge Telefon: +46(18)364011 E-post till Norra Hagunda församling

Körer

Norra Hagunda kyrkokör Bild: Kerstin Berglund

Änglakören

Änglakören är församlingens barnkör. Kören vänder sig till barn i hela församlingen, i åldrarna 6 – 10 år och övar på torsdagar kl 14.30 – 15.15 i Vänge – i den nya verksamhetsmodulen intill Jonasgården. Högst 25 barn får plats i kören.

Norra Hagunda kyrkokör

Norra Hagunda kyrkokör är en 4-stämmig blandad kör, som sjunger allt från Bach till folkmusik och musikal. I kören finns en god gemenskap och vid varje övning fikar man tillsammans i pausen. Kören övar i Ålands bygdegård, onsdagar 19.00 - 21.00.

Just nu finns det plats för fler medlemmar i kören och intresserade sångare är välkomna att höra av sig till Karin Ingebäck.

Sävsångarna

Sävsångarna är församlingens seniorkör, ett entusiastiskt och socialt gäng som övar varje tisdag klockan 10.00 i Vänge – i den nya verksamhetsmodulen intill Jonasgården. Efter övningen tas kaffekorgarna fram och man fikar en stund tillsammans.

Repertoaren är varierad och innehåller såväl kyrkliga som världsliga sånger som sjungs enstämmigt, i kanon och i stämmor.

Har ni frågor eller tankar om musikverksamheten? – Tveka inte att kontakta oss!

Karin Ingebäck

Kyrkomusiker, körledare