Körer

Änglakören

Änglakören är en av församlingens barnkörer. Kören vänder sig till barn i förskoleklass och årskurs ett i hela församlingen.
Torsdagar 14.10 i Vänge - modulen

Himlaväsen

Himlaväsen är den andra av församlingens barnkörer. Den är ny från hösten 2019 och vänder sig till barn i årskurs två och tre i hela församlingen.
Torsdagar 13.10 i Vänge - modulen

Sävsångarna

Sävsångarna är församlingens seniorkör - ett entusiastiskt och socialt gäng. Efter körövningen tas kaffekorgarna fram och man fikar en stund tillsammans. Repertoaren är varierad och innehåller såväl kyrkliga som världsliga sånger som sjungs enstämmigt, i kanon och i stämmor.
Tisdagar 10.00 i Vänge - modulen

Körledare för barnkörerna och Sävsångarna är

Maria Lindberg

Kyrkomusiker, Körledare

Norra Hagunda kyrkokör Bild: Kerstin Berglund

Norra Hagunda kyrkokör

Norra Hagunda kyrkokör är en 4-stämmig blandad kör, som sjunger allt från Bach till folkmusik och musikal. I kören finns en god gemenskap och vid varje övning fikar man tillsammans.

Just nu finns det plats för fler medlemmar i kören och intresserade sångare är välkomna att höra av sig.
Tisdagar 18.30-19.45 övar vi i Vänge - modulen. Fika från kl 18.00

Körledare för Norra Hagunda kyrkokör är