Foto: Roger Recarey-Gardeta

Körer

Änglakören

Änglakören är en av församlingens barnkörer. Kören vänder sig till barn i förskoleklass och årskurs ett i hela församlingen.
Torsdagar 14.10 i Vänge - modulen

Sävsångarna
(Övar inte hösten 2020 pga rådande pandemi)

Sävsångarna är församlingens seniorkör - ett entusiastiskt och socialt gäng. Efter körövningen tas kaffekorgarna fram och man fikar en stund tillsammans. Repertoaren är varierad och innehåller såväl kyrkliga som världsliga sånger som sjungs enstämmigt, i kanon och i stämmor.
Tisdagar 10.00 i Vänge - modulen

Norra Hagunda kyrkokör Foto: Kerstin Berglund

Norra Hagunda kyrkokör
(Övar på speciella tider under inte hösten 2020 pga rådande pandemi. Kontakta körledare för info)

Norra Hagunda kyrkokör är en 4-stämmig blandad kör, som sjunger allt från Bach till folkmusik och musikal. I kören finns en god gemenskap och vid varje övning fikar man tillsammans.

Just nu finns det plats för fler medlemmar i kören och intresserade sångare är välkomna att höra av sig.
Tisdagar 18.30-19.45 övar vi i Vänge - modulen. Fika från kl 18.00

Ansvarig för körverksamheten i Norra Hagunda församling kyrkokör är