Norra Hagunda församling Besöksadress: Gamla Salavägen 31, 74020 Vänge Telefon: +46(18)364011 E-post till Norra Hagunda församling

Hitta till kyrkan med mobilen

Svenska kyrkan finns över hela landet. Med Svenska kyrkans kyrkguide kan du hitta den kyrka som är närmast dig, oavsett var i landet du är.

Skapa en egen kalender med till exempel gudstjänster eller konserter du vill gå på och få en påminnelse så att du inte missar något.

Hitta till kyrkan när du ska på bröllop. Sök via karta, län, kommun eller kyrkans namn. I appen hittar du e-postadress och telefonnummer så att du kan kontakta församlingen om du undrar över något.

Veckans tanke – Varje vecka kommer en ny kort predikan, som tolkar söndagens tema och bibeltexter i vår tid, och lyfter fram angelägna budskap idag.